APLICAŢIE on-line pentru cei care tranzitează punctele de trecere a frontierei. VIDEOMinisterul de Interne a lansat o aplicaţie pentru telefoanele mobile cu informaţii despre situaţia de la punctele de trecere a frontierei. Utilizatorii află prin intermediul aplicației timpii de aşteptare la graniță și rutele ocolitoare.

APLICATIE on-line pentru cei care tranziteaza punctele de trecere a frontierei. VIDEO
APLICAŢIE on-line pentru cei care tranzitează punctele de trecere a frontierei. VIDEO

"Pentru a veni în sprijinul celor care intră sau ies din ţară, începând de astăzi este funcţională o nouă aplicație on-line care poate fi accesată de pe orice calculator sau terminal mobil, smartphone sau tabletă, cu acces la internet.

Aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps putându-se configura traseul către un anumit punct de trecere a frontierei ce înregistrează valori de trafic scăzute. Timpii de aşteptare din punctele de frontieră sunt actualizaţi în timp real, pe aplicaţie apărând astfel trasee de culoare verde – acolo unde timpii de aşteptare sunt de până în 20 de minute, de culoare galbenă – unde timpii sunt între 20 şi 60 de minute şi culoare roşie - unde timpii de aşteptare sunt de peste 60 de minute", anunță Ministerul Afacerilor Interne într-un comunicat remis B365.ro.

 

Etichete: aplicație, frontiera, MAI, rute ocolitoare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE