Apple va lansa un iPhone mai mic și mai ieftinApple ar urma să lanseze un iPhone mai mic și mai ieftin.

Apple va lansa un iPhone mai mic si mai ieftin
Apple va lansa un iPhone mai mic și mai ieftin
Foto: appadvice.com

Apple ar urma să lanseze un iPhone mai mic și mai ieftin destinat piețelor emergente și, posibil, Chinei, cea mai mare piață de smartphone-uri din lume, informează Agerpres.ro, citând Reuters.

Lansarea noului telefon, care, potrivit analiștilor, va fi denumit iPhone SE, ar da un impuls vânzărilor Apple pe piețele în creștere rapidă din India, Orientul Mijlociu și Africa, dar riscă, de asemenea, să ducă la scăderea prețului mediu de vânzare a telefoanelor, precum și a marjelor de profit.

"iPhone SE oferă un nou stimulent pentru cei care nu vor un telefon cu ecran mare", susține Bob O'Donnell, analist la TECHnalysis Research.

Potrivit acestuia, un iPhone mai ieftin ar putea fi atrăgător pentru consumatorii de pe piețele emergente dar, cu toate acestea, nu este un succes garantat deoarece ar fi în continuare mai scump decât telefoanele rivalilor, care utilizează sistemul de operare Android.

Apple a invitat jurnaliștii la auditoriul său din Cupertino, o locație mai mică decât cea de la San Francisco unde grupul își dezvăluie de obicei noile telefoane iPhone. În stilul său caracteristic, Apple nu a oferit niciun fel de detalii cu privire la produsul care va fi dezvăluit însă analiștii cred că va fi un telefon mai ieftin din gama entry, cu un ecran cu o diagonală de 4 inchi (10-centimetri). Un al doilea produs care ar putea fi dezvăluit luni este o nouă versiune a tabletei iPad Pro, care va combina puterea de procesare și performanțele unui iPadPro într-o versiune cu un ecran de doar 9,7 inchi (24,6 centimetri) similar unui iPad Air.

Etichete: Apple, iPhone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE