Aproape 100 de manifestări în toată ţara, de ZIUA UNIRII. Sunt aşteptaţi peste 100.000 de oameniZIUA UNIRII - 24 IANUARIE 2016. Aproape 100 de manifestări vor avea loc în toată ţara, duminică, de Ziua Unirii, la acestea fiind aşteptate peste 100.000 de persoane, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Aproape 100 de manifestari in toata tara, de ZIUA UNIRII. Sunt asteptati peste 100.000 de oameni
Aproape 100 de manifestări în toată ţara, de ZIUA UNIRII. Sunt aşteptaţi peste 100.000 de oameni

ZIUA UNIRII - 24 IANUARIE 2016.  Peste 3.500 de efective ale MAI vor acţiona pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la cele aproape 100 de manifestări omagiale organizate la nivel naţional în contextul sărbătoririi Unirii Principatelor Române, la care sunt aşteptate peste 100.000 de persoane.

Principalele manifestări vor fi organizate, duminică, în municipiile Cluj, Focşani şi Iaşi, unde se estimează prezenţa unui public numeros.

Prefecturile vor organiza manifestări dedicate Unirii Principatelor Române în municipiile reşedinţă de judeţ, iar în instituţiile de învăţământ ale MAI vor avea loc activităţi comemorative.

Studenţii Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" vor organiza, ca în fiecare an, un eveniment prin care vor marca această sărbătoare. Reprezentanţi ai conducerii Ministerului Afacerilor Interne vor participa şi la ceremoniile care se vor desfăşura în Bucureşti la statuia domnitorului Al. I. Cuza din Dealul Mitropoliei.

ZIUA UNIRII - 24 IANUARIE 2016.  Jandarmii şi pompierii participă cu efective la organizarea gărzilor de onoare şi ceremoniile militare atât la nivel central, cât şi local.

Sursa: Mediafax

Etichete: manifestaţii, Ministerul Afacerilor Interne, ziua unirii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE