Aproape 2.200 de locuri de muncă, disponibile în BucureștiAproape 2.200 de locuri de muncă sunt disponibile în Bucureşti, în perioada 4 - 10 decembrie, conform Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Peste 2000 de locuri de munca disponibile in Bucuresti
Peste 2000 de locuri de muncă disponibile în București
Foto: www.observatorulph.ro

Dintre cele  2.167 de locuri de muncă disponibile în Capitală, cele mai multe, 1.000 de joburi, sunt disponibile pentru muncitorii calificaţi. Pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 432 locuri de muncă, pentru necalificaţi sunt vacante 480 de locuri de muncă, în timp ce 255 de posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare, potrivit centralizatorului AMOFM Bucureşti. 

Din totalul locurilor de muncă disponibile pentru persoanele cu calificare, cele mai multe, 273 posturi, sunt pentru lucrători comerciali. Din totalul posturilor pentru persoane cu studii medii, cele mai multe, 200 de joburi, sunt pentru mercantizori. Cele mai multe locuri de muncă pentru necalificaţi, 325 din total, sunt pentru manipulanţi mărfuri. Cele mai multe posturi scoase la concurs pentru persoanele cu studii superioare, 79 din total, sunt pentru analist servicii client.

AICI găsiţi toate locurile de muncă disponibile la AMOFM Bucureşti, în perioada 4 - 10 decembrie

Etichete: agentia de ocupare a fortei de munca, AMOFM, angajare Bucureşti, job, job Bucuresti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE