Aproape 2.800 de locuri de muncă, disponibile în BucureştiAproape 2.800 de locuri de muncă sunt disponibile în Bucureşti, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie, conform Agenţiei Municipale de Ocupare a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Aproape 2.800 de locuri de munca, disponibile in Bucuresti
Aproape 2.800 de locuri de muncă, disponibile în Bucureşti
Foto: fullissue.com

Din cele 2.792 de locuri de muncă disponibile în Capitală, cele mai multe, 1.376 de joburi, sunt disponibile pentru muncitorii calificaţi. Pentru persoanele cu studii medii sunt disponibile 601 locuri de muncă, pentru necalificaţi sunt vacante 544 de locuri de muncă, în timp ce 271 de posturi sunt pentru persoanele cu studii superioare, potrivit centralizatorului AMOFM Bucureşti.

Din totalul locurilor de muncă disponibile pentru persoanele cu calificare, cele mai multe, 403 posturi, sunt pentru lucrători comerciali. Din totalul posturilor pentru persoane cu studii medii, o treime, respectiv 200 de joburi, sunt pentru mercantizori. Cele mai multe locuri de muncă pentru necalificaţi, 261 din total, sunt pentru manipulanţi mărfuri. Cele mai multe posturi scoase la concurs pentru persoanele cu studii superioare, 37 din total, sunt pentru şefi de departament marfuri alimentare/nealimentare.

AICI găsiţi toate locurile de muncă disponibile la AMOFM Bucureşti, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie.

Etichete: agentia de ocupare a fortei de munca, AMOFM, angajare Bucureşti, job, job Bucuresti, loc de muncă, loc de munca Bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE