Aproape 3 milioane de beculeţe în Capitală, iarna asta. VEZI traseul de 24 de km al luminiţelorAproape trei milioane de beculeţe de tip LED vor împodobi Capitala cu ocazia sărbatorilor de iarnă, pe un traseu de 24 de kilometri. Pe esplanada cu statui din Piaţa Universitătii a fost montat deja un brad înalt de 16 metri, iar, sâmbătă, primarul general Sorin Oprescu va aprinde luminiţele şi va anunţa deschiderea oficială a Bucharest Christmas Market, printr-un concert organizat "La statui", în Piaţa Universităţii.

Aproape 3 milioane de beculete vor impodobi Capitala, iarna asta, pe un traseu de 24 de kilometri
Aproape 3 milioane de beculeţe vor împodobi Capitala, iarna asta, pe un traseu de 24 de kilometri
Foto: zoom.mediafax.ro

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Primăria Generală, luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevardele Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardele Buzesti - Berzei, Ferdinand, Dacia si Constantin Prezan, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui.

Tot pentru sarbatorile de iarna, au fost impodobite Piata Operei si intrarea catre Opera Romana, parcarea de la Universitate si intersectiile str. Mihail Sebastian-Calea 13 Septembrie, bd. Vasile Milea-bd. Timisoara si Sos. Progresul-Calea Rahovei.

VEZI ŞI: Cum va fi iluminat Bulevardul Unirii de Crăciun FOTO

De asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, precum si in pietele Charles de Gaulle, Rosetti, Presei Libere si Roma.

Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si la cea dinspre Giurgiu.

Sarbatorile de iarna vor aduce in Capitala, pentru cel al treilea an consecutiv, evenimentul "Bucharest Christmas Market", care se va desfasura in perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, intre orele 10.00 si 22.00. Targul de Craciun este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART, in doua zone simbol ale Capitalei: Piata Universitatii, la esplanada cu statui, si Parcul Cismigiu.

CITEŞTE ŞI: Spectacole şi concerte cu INTRARE LIBERĂ, la Bucharest Christmas Market 2014. PROGRAMUL COMPLET 

Sâmbătă , incepand cu ora 12:00, se  deschide "Bucharest Christmas Market". Evenimentul va debuta la ora 17.00, înaintea de aprinderea luminilor de iarnă, cu un concert Mandinga şi Connect-R, la care sunt anunţate mai multe momente inedite. Unul dintre acestea va fi interpretarea dată de trupa Mandinga "Anotimpurilor" lui Vivaldi, completată de momente Alexandra Violin şi Teatrul de Umbre, reprezentat de Leon Magdan.

Primele luminițe de Crăciun au fost montate încă din luna octombrie pe unele bulevarde din centrul Bucureștiului. Astfel, pe bulevardul Dacia, au apărut ornamentele în formă de cadouri, iar, pe bulevardul Lascăr Catargiu, steluțele de iarnă, ca și pe Bd. Kiseleff sau pe Bd. Mareșal Prezan. Pe Bd. Aviatorilor au început să fie montate cortinele de beculețe. Ornamente de Crăciun au fost montate în această perioadă și pe bulevardul Regina Elisabeta, între Schitu Măgureanu și Universitate.

Etichete: luminite bucuresti, luminite craciun bucuresti

0/2 COMENTARII
TOTO
29 Nov 21:44
+0
VOTURI
-0
Risipa de bani publici. In orasele Europei civilizate nu vezi mascarada asta pe toate strazile, doar in jurul primariei.
Fox
29 Nov 13:55
+0
VOTURI
-0
De ce as "vedea" traseul aici pe un site virtual cand pot sa le vad pe strada? Aloo!!! Mai iesiti si voi din apartamentul ala numit redactie! Ca ajungeti ca in bancul ala in care doi IT-isti comunica:
"-Vezi ca ninge!
-Da-mi si mie linkul!"

Credeam ca ati mai evoluat si voi decand nu am mia intrat dar sunteti la fel de amatori!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE