Aproape 300 de amenzi de circulaţie, date de poliţişti în CapitalăPoliţiştii de la Brigada Rutieră din Capitală au dat 292 de amenzi de circulaţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unor controale efectuate în trafic. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto.

TRAFIC BUCURESTI. Cate amenzi au dat politistii soferilor si cate permise au fost retinute
TRAFIC BUCUREŞTI. Câte amenzi au dat poliţiştii şoferilor şi câte permise au fost reţinute

Dintre cele 292 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 167au fost pentru depăşirea limitei de viteză, se arată într-un comunicat de presă.

Totodată au fost reţinute 3 de permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare auto.

Poliţiştii au prins de asemenea un şofer care avea droguri în maşină.

"Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere şi Serviciului de Poliţie Canină împreună cu câinele de serviciu specializat în detecţia stupefiantelor, au acţionat în intersecţia Bd. Dacia cu Str. Vasile Lascăr, ocazie cu care au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Constanţa, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Întrucât câinele de serviciu a semnalat prezenţa mirosului de stupefiante în dreptul portierei stânga faţă, agenţii de poliţie au procedat la verificarea autoturismului, găsind în interior un pachet de ţigări ce conţinea patru ţigarete şi o substanţă vegetală de culoare verde, ce părea a fi de natură stupefiantă.

Cel în cauză, precum şi substanţele şi bunurile identificate au fost predate poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – I.G.P.R. în vederea continuării cercetărilor", se arată în comunicat.

Etichete: amenzi circulaţie, amenzi circulatie Bucuresti, permis conducere, şoferi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE