Aproximativ 100 de oameni la Marșul Normalității, organizat cu icoane și bannere anti-gay FOTOAproximativ 100 de persoane au participat sambata la Marsul pentru normalitate organizat de Noua Dreapta. Marsul a fost organizat in replica la organizarea Marsului Diversitatii, care promoveaza drepturilor minoritatilor sexuale, organizat tot sambata, intre orele 16-19.

 Participantii au pornit de la Piata Victoriei spre Patriarhie, in jurul orei 12.00, deplasandu-se pe o banda, fara a perturba traficul, dupa ce au rostit "Tatal nostru". Ei au purtat stegulete nationale si cu insemnele organizatiei Noua Dreapta, precum si o icoana de mari dimensiuni, potrivit Hotnews.ro.

Totodata, participantii la mars aveau bannere pe care scria "Impotriva casatoriilor si adoptiilor homosexuale", "Bucuresti nu e Sodoma", "Azi homosexuali, maine poligami", "Romania are nevoie de copii, nu de homosexuali".

Liderul organizatiei Noua Dreapta, Tudor Ionescu, a declarat ca solicita sa se faca referendum pentru ca oamenii sa spuna daca sunt de acord cu pactele civile si a atras atentia ca toate statele care au aprobat aceste uniuni au aprobat apoi si casatoriile si adoptiile gay.

El a mai spus ca poporul roman a crescut prin intermediul familiilor "sanatoase si numeroase", si nu prin "concubinaje".

Participantii la manifestare au scandat pe traseu "Romania, tara ortodoxa", "Romania nu-i Sodoma", "Lege divina, familia crestina", "Rezidenta nationala", "Salvati familia traditionala", precum si o serie de injurii la adresa homosexualilor.

Manifestarea nu a fost lipsita de incidente. Astfel, la Piata Victoriei, unde a inceput marsul, in jur de 10 tineri pe biciclete, ornate cu cosulete cu flori si baloane colorate, avand si suflatori din hartie colorata, au trecut provocator pe langa manifestanti.

In plus, in timp ce se deplasau pe Calea Victoriei participantii la mars au fost apostrofati de un cuplu de tineri, de la fereastra unei cladiri, cu apelativul "Fascistii".

Etichete: marsul normalitatii, noua dreaptă

0/2 COMENTARII
dac
24 mai 18:00
+0
VOTURI
-0
gylescu vezi ca asa incepe totul..azi le iei apararea si maine te trezesti cu ceva prin posterior!
Gylescu
24 mai 16:40
+0
VOTURI
-0
Marsul normalitatii organizat cu icoane?
Hai pa! M-ati pierdut de client. Nu sunt de acord cu afisarea in public a homosexualilor, dar asta nu inseamna ca automat ma inscriu in tabara "normala", organizata de niste pupatori de moaste.

Si apropo... Noua dreapta asta, e normal ce-ati facut prin 1940? Atatea omoruri, legiunea nu-stiu-cui, camasile negre la guler, etc? Asta e normalul vostru?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE