Aproximativ 20 de şoferi au fost AUDIAŢI în legătură cu accidentul de pe A2Aproximativ 20 de şoferi au fost audiaţi, sâmbătă seară, la Biroul Poliţiei Autostrăzii A2, a declarat comisarul-şef George Grigore. Potrivit acestuia, vizibilitatea redusă şi nepăstrarea distanţei de siguranţă între autovehicule sunt cauzele principale ale accidentului produs sâmbătă în urma căruia patru persoane au murit, iar 56 au fost rănite.

Aproximativ 20 de soferi au fost AUDIATI in legatura cu accidentul de pe A2
Aproximativ 20 de şoferi au fost AUDIAŢI în legătură cu accidentul de pe A2

La sediul Biroului de Poliţie A2 sunt în desfăşurare audieri, aproximativ 20 de conducători auto care nu au fost internaţi, care nu au suferit vătămări sunt audiaţi pentru încercarea stabilirii cauzelor producerii acestui accident", spune comisarul-şef George Grigore, directorul adjunct al Direcţiei Rutiere.

Grigore a reamintit faptul că accidentul s-a produs în condiţiile în care vizibilitatea era resusă sub 20 de metri, iar maşinile implicate nu au păstrat o distanţă de siguranţă faţă de maşinile care circulau în faţă. De asemenea, directorul adjunct al Direcţiei Rutiere spune că panourile de pe autostradă afişau avertizări cu privire la vizibilitatea redusă şi că, în astfel de condiţii viteza maximă este de 60 de kilometri pe oră.

Directorul adjunct al Direcţiei Rutiere mai spune că, de luni, vor fi făcute evaluări tehnice ale maşinilor, iar după această procedură pot fi restituite proprietarilor.

„Probabil că, după inspecţia tehnică, care se va desfăşura, fiind organizată pentru ziua de luni când vor veni inspectorii tehnici având în vedere că sunt foarte multe autovehicule implicate se va efectua aici, în cadrul districtului kilometrului 20 de pe autostradă", mai spune Grigore.

Maşinile implicate în accidentul de sâmbătă dimineaţă de pe Autostrada A2 au fost transportate, la finalul cercetărilor la faţa locului, la sediul Poliţiei Autostrăzi unde urmează să fie expertizate tehnic şi unde se fac audierile martorilor şi persoanelor implicate care nu au fost internate.

Etichete: accident rutier A2, audieri accident autostrada soarelui, carambol autostrada soarelui, vinovati accident autostrada soarelui

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE