Arafat, despre incendiul de la stația de metrou Romană: ISU și SMURD s-au mobilizat foarte bineReprezentanții ISU și cu cei ai SMURD s-au mobilizat foarte bine, marți, când a fost anunțat incendiul din stația de metrou Piața Romană din Capitală, a declarat Raed Arafat.

Raed Arafat
Raed Arafat

"Colegii de la ISU și cu SMURD s-au mobilizat foarte bine. (...) 17 persoane au necesitat diferite grade de îngrijiri medicale, dintre care trei au fost transportate la spital", a declarat Raed Arafat, secretar de stat în MAI, marți seara, potrivit Antena 3.

Potrivit lui Arafat, pentru incendiul de marți de la stația de metrou Romană s-au mobilizat, printre altele, șase autospeciale de stingere, șapte echipaje de prim-ajutor, doup echipaje de descarcerare, o autospecială de transport victime. Mai multe echipe de pompieri au intervenit marți după amiază pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un tunel de la metrou la stația Piața Romană.

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, în staţia de metrou Piaţa Romană. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care au descoperit că un panou electric a luat foc. Incendiul a fost lichidat rapid, însă stația a fost închisă mai bine de o oră, trenurile circulând pe magistrala Berceni - Pipera fără să oprească la Piaţa Romană. Două persoane au fost transportate la spital.

ISU Bucureşti precizează, într-un comunicat de presă, că peste 70 de pompieri cu 20 autospeciale au fost alertati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu la statia de metrou Piata Romana.

Primele echipaje ajunse la fata locului au constatat ca in interiorul statiei de metrou erau degajari mari de fum, fiind necesara evacuarea tuturor persoanelor. In cel mai scurt timp, au fost constituite 6 echipe de cautare a focarului de incendiu, evacuarea persoanelor si pentru acordarea primului ajutor calificat, precizează ISU.

"Pompierii au constatat ca incendiul se manifesta la nivelul unui tablou electric din zona peronului, acesta fiind lichidat in scurt timp. Urmare a expunerii la fum, doua persoane au necesitat acordarea primului ajutor si au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Etichete: arafat, incendiu metrou, incendiu statie de metrou romana, Raed Arafat, statie de metrou romana

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h