Arafat: Mutarea în noul sediu al dispeceratului integrat din Capitală se va face în maximum 10 zileŞeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, luni, că dispeceratul integrat SMURD - Ambulanţă - ISU din Capitală este aproape finalizat, iar mutarea în noul sediu se va face în maximum zece zile.

Raed Arafat
Raed Arafat

"Avem o clădire ultramodernă şi pot să spun că suntem în finalul pregătirilor pentru mutarea acolo. Într-o săptămână, maxim zece zile, clădirea este gata, pregătită pentru a deservi Bucureşti şi Ilfov printr-un dispecerat integrat. Am trimis colegilor de la ISU, de la Ambulanţă, de la STS şi de la UPU SMURD Floreasca solicitarea de a nominaliza oamenii care vor lucra pe regulamentul de funcţionare a dispeceratului", a declarat Arafat, luni, cu ocazia aniversării a 10 ani de la înfiinţarea SMURD Bucureşti.

El a precizat că s-a discutat cu fiecare instituţie implicată în proiect pentru a numi câte două persoane pentru a lucra pe un regulament de funcţionare, iar acest lucru nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână.

"Noi ne aşteptăm ca în luna iunie să ne mutăm. Nu mai există niciun motiv care să întârzie mutarea. O să avem pompierii cu SMURD-ul, care se vor muta de aici, Serviciul de Ambulanţă, şi ne aşteptăm să avem un ofiţer de legătură pe fiecare din celelalte instituţii, cu poliţia, cu jandarmeria. (...) Aduce toate resursele la un loc, se pot manageria resursele la un loc, în cazul unui accident în masă, (...) cum am avut şi la Colectiv, este nevoie să existe o coordonare generală care să fie de la acelaşi loc. De unde se primesc rapoartele, de acolo se dau dispoziţiile", a mai spus secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Etichete: arafat, dispecerat integrat al capitalei

0/1 COMENTARII
Camila Rodela
15 mai 22:20
+0
VOTURI
-0
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail ogagakunta@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE