”Țăranul” cu Touareg a blocat tramvaiele în PiperaUn șofer și-a parcat autoturismul de teren aproape de linia de tramvai și a blocat întreaga circulație. În 30 de minute s-a format o ”coadă” de zece tramvaie. Circulația pe liniile 16 și 36 a fost blocată pe un sens. Este vorba de tronsonul care trece prin fața stației de metrou Pipera.

Touaregul unui nesimtit. Sursa foto - evz.ro
Touaregul unui nesimtit. Sursa foto - evz.ro

Tramvaiele s-au poticnit în mașina cu numere de Ilfov, autoturism parcat ilegal. Poliția a fost sesizată, un echipaj de la Rutieră s-a prezentat la fața locului, însă nu a reușit să rezolve situația, relatează evz.ro.

Pe motiv că Primăria Sectorului 2 nu are serviciu de ridicat mașini, autoritățile sunt legate de mâini.După ce "Evenimentul zilei" a sunat la RATB, șefii Regiei au vrut să înființeze o linie expres pentru preluarea călătorilor. Oamenii sunt revoltați și se plâng că stau în frig cu copiii. Polițist: "Nu putem să-i ridicăm mașina pentru că așa-i legea. Vă dau numărul lui Ponta să-l sunați, că nu stă el în frig". Între timp, mai mulți șoferi au vrut să-și parcheze și ei mașinile pe linia de tramvai.

Etichete: Pipera, touareg

0/3 COMENTARII
IF-05-THN
14 nov 21:21
+0
VOTURI
-0
IF - 05 - THN

Asta-i numarul Touaregului.
Borat Jmeker
14 nov 21:12
+0
VOTURI
-0
Are Touareg, deci il doare la basca de amenda Politiei de parcare neregulamentara. Cat ii da amenda, 100 de lei? Le plateste pe loc 200 si le si arunca-n fata ca-l deranjeaza de la barbut.
In cazul asta si eu ma duc si-mi parchez Dacia fix de-a latul sinelor tramvaiului. Ma intorc peste cateva ore, le dau la "militzishti" banii de jumatate de amenda si dus sunt. Da-s si "jmeker", m-am pisat pe restul de amarasteni din tramvaie, sunt dat la ziar...

Si cum adica Politia nu are ce sa-i faca? Blocarea cu intentie a unui drum public. Sa-l arda ca lumea la buzunare. Si sa-i dea numarul catre toti agentii, iar cine-l vede sa-l opreasca si sa-l controleze la sange, inclusiv daca are chiloti de iarna sau nu.
Iar RATB ar trebui sa-i factureze pierderi cat sa acopere cateva autobuze de care se plang ca stau degeaba in garaj, ca n-au bani de revizii. Si din cateva parcari de-astea, de "jmeker", si-ar scoate banii si poate chiar ar putea sa faca transportul public gratuit.
Pieton
14 nov 17:34
+0
VOTURI
-0
RATB ar trebui sa ii trimita factura pentru pierderile suferite de regie pentru neicasare contravalorii calatoriilor pe aceste linii. Simplu! Politia ar trebui sa dea amenda aferenta.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE