ARENA NAŢIONALĂ. Primăria Capitalei vrea să ceară cotă parte din vânzarea biletelor la stadionConsiliul General al Municipiului Bucureşti studiază mai multe variante de modificare a taxei de închiriere a Arenei Naţionale: fie creşte tarifele actuale, fie impune echipelor o cotă parte din vânzarea biletelor, cea din urmă variantă fiind cea mai agreatpă de autorităţi. 

ARENA NATIONALA. Primaria Capitalei vrea sa ceara cota parte din vanzarea biletelor la stadion
ARENA NAŢIONALĂ. Primăria Capitalei vrea să ceară cotă parte din vânzarea biletelor la stadion

Întreţinerea Arenei Naţionale costă peste 5 milioane de lei anual, iar veniturile din chirii abia ajung la 4 milioane lei. Aşa că Primăria Capitalei vrea să majoreze chiria, potrivit digi24.ro.

Consiliul General are obligaţia de a reactualiza noile tarife. Odată cu această decizie se va propune şi o strategie de marketing, astfel încât din costurile de închiriere a Arenei Naţionale Primăria Capitalei nu numai să-şi acopere taxele de întreţinere ci şi să aibă venituri suplimentare la bugetul local", spune Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Primăriei Capitalei.

„Există soluţia măririi preţurilor, reactualizării acestora, poate cotă din încasări, poate dare în administrare", adaugă Cătălin Câmpeanu, consilier general.

Cea mai agreată variantă în primărie este aceea a stabilirii unei cote parte din bilete, dar nu mai mică decât sumele cerute în prezent. Deocamdată nu a fost stabilit un procent.

O altă variantă vehiculată ar fi ca de administrarea arenei să se ocupe o companie specializată, care să plătească anual o sumă fixă, stabilită de comun acord cu primăria. Steaua şi Dinamo au refuzat să comenteze deocamdată iniţiativa primăriei şi aşteaptă să vadă dacă propunerea va primi votul Consiliului General.
Etichete: Arena Naţională, cota parte vanzare bilete stadion, inchiriere arena nationala, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE