Armata a ieșit pe străzile din București! Demonstrație de forță, vehicule militare în CentruArmata Română a început să pună în aplicare Ordonanța numărul 3, care a fost publicată în Monitorul Oficial în cursul nopții. Un vehicul militar s-a poziționat chiar în fața magazinului Unirea din București, fiind însoțit de un militar înarmat.

Armata in Bucuresti
Armata în București

 

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, de marţi seara, că Armata va fi implicată în misiuni de pază şi de patrulare, dar va susţine în activitate şi Poliţia de frontieră.

„Am discutat cu preşedintele României şi cu ministrul Apărării. Armata va fi implicată în misiuni de pază, în misiuni de patrulare şi, de asemenea, în misiuni la frontieră. Adică, vor susţine Poliţia de frontieră şi reprezentanţii Direcţiilor de sănătate publică care sunt la frontieră şi, practic, interacţionează cu toţi cei car vin în România şi dispun măsurile care se vor lua", a arătat Orban, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul Guvernului, potrivit capital.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că Armata va suplimenta personalul de ordine publică prezent pe străzi în contextul restricţiilor pentru limitarea transmiterii COVID-19.

„Am convenit să folosim şi Armata pentru a gestiona mai bine situaţiile create în teren. În acest fel, Armata va pune la dispoziţie personal care va veni să suplimenteze forţele de ordine publică, Jandarmerie şi Poliţie", a spus şeful statului la finalul unei şedinţe cu premierul Ludovic Orban, cu miniştrii de Interne, al Sănătăţii şi al Apărării.

Etichete: armată, Bucureşti, centru, coronavirus

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE