ARMENIA - ROMÂNIA, CALIFICĂRI FIFA 2018. TVR transmite LIVE partida de SÂMBĂTĂ, 8 OCTOMBRIETeleviziunea Română va transmite în direct meciurile de fotbal pe care reprezentativa României le va susţine, în grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018, contra reprezentativelor Armeniei şi Kazahstanului, sâmbătă şi marţi, de la ora 19.00, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Calificari FIFA 2018
Calificări FIFA 2018

Naţionala de fotbal a României, antrenată de Christoph Daum, pleacă vineri dimineaţă în primul turneu oriental din istoria preliminariilor, scrie tvr.ro.

Meciul Armenia-România va fi precedat şi urmat de emisiunea "Repriza a treia", de la ora 18.00 şi de la 21.00, ediţii moderate de Tudor Furdui. Marian Olaianos va avea intervenţii în direct de la Erevan, cu Mihai Stoichiţă, pentru a aduce ultimele informaţii despre partidă, dar şi cu jucătorii, la final. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi transmise rezumatele tuturor partidelor disputate sâmbătă în grupa României şi în celelalte grupe de calificare.

Bilanţul întâlnirilor echipelor României şi Armeniei numără trei meciuri: două victorii şi un egal, 6-1 golaveraj. Singura partidă oficială de la Erevan s-a jucat pe 17 noiembrie 2004, în preliminariile Mondialului german, 1-1, rezultat în urma căruia Anghel Iordănescu a demisionat. În returul de la Bucureşti, Naţionala s-a impus cu scorul 3-0.

Meciul de la Astana, cu reprezentativa Kazahstanului, antrenată de Talgat Baysufinov, este primul din istoria confruntărilor directe.

Ambele meciuri, Armenia – România şi Kazahstan-România, vor fi comentate de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

Partida Kazahstan-România va fi precedată şi urmată, de asemenea, la TVR 1 şi TVR HD, de "Repriza a treia", de la 18.00 şi de la 21.00, ediţii moderate de Cristian Mîndru. Vor fi prezentate analize şi comentarii, dar şi intervenţii live de la Astana. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD vor fi transmise rezumatele tuturor partidelor disputate sâmbătă în grupa României şi în celelalte grupe de calificare.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială FIFA Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României, Armeniei şi Kazakhstanului, naţionalele Danemarcei, Poloniei şi Muntenegrului.

Etichete: armenia, ARMENIA - ROMÂNIA, CALIFICĂRI FIFA 2018, fifa 2018, live, România, tvr, VIDEO LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE