ARMIN ONLY INTENSE - Amin van Buuren, la ROMEXPO, sâmbătă, 8 noiembrieARMIN ONLY INTENSE - Amin van Buuren, la ROMEXPO, sâmbătă, 8 noiembrie - ARMIN VAN BUUREN se intoarce in Romania cu cel mai mare show al sau. ACCESUL SE FACE DE LA ORA 20:00. ARMIN VAN BUUREN MIXEAZĂ DE LA ORA 21:00, FĂRĂ ALT DJ ÎN DESCHIDERE!

Legendarul DJ vine cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori pentru "ARMIN ONLY INTENSE"

ARMIN ONLY, LA ROMEXPO, SAMBATA, 8 NOIEMBRIE
ARMIN ONLY, LA ROMEXPO, SAMBATA, 8 NOIEMBRIE

ARMIN ONLY INTENSE - Amin van Buuren, la ROMEXPO, sâmbătă, 8 noiembrie

Pe 8 Noiembrie, faimosul DJ de trance ARMIN VAN BUUREN, care a castigat de 5 ori premiul de "cel mai bun dj al lumii", va vizita din nou Romania! Cu ocazia – ARMIN ONLY INTENSE, cel mai mare proiect conceput vreodata de un DJ.

Marele eveniment / show va fi prezentat pe 3 scene, pentru 6 ore complete in cea mai mare arena indoor din Romania, "ROMEXPO". Armin va fi la pupitru inca din primul minut si va mentine nivelul de adrenalina printre fani, pana la final. Cu niciun DJ in warm-up, dar cu o echipa de peste 20 de artisti, incluzand muzicieni, vocalisti, acrobati si dansatori, Armin se va asigura ca veti fi martorii a ceva nemaintalnit, sau dupa cum chiar el spune : "Acest show va depasi toate celelalte proiecte ale mele".

Show-ul a calatorit in jurul lumii in ultimul an si a avut un succes imens. Aproape toate evenimentele au fost sold-out, asa ca nu ezitati sa va luati bilete din timp.

ARMIN ONLY INTENSE - Amin van Buuren, la ROMEXPO, sâmbătă, 8 noiembrie

Mesajul lui Armin: ARMIN: I have prepared some new tracks and tricks for the show in Bucharest. We've added a new duet (Fiora and Cindy), new trampoline stunts, new visuals, more fireworks and now the show is way more intense from what we are usually doing. This will be a legendary show - i can promise. See you soon, Romania!

ARMIN ONLY INTENSE - Amin van Buuren, la ROMEXPO, sâmbătă, 8 noiembrie

Etichete: acces, Romexpo, sambata

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h