Art Safari are loc, anul acesta, în Palatul DaciaCea de-a treia ediție a Pavilionului de Artă București - Art Safari, cea mai mare expoziție de artă din România, va avea loc în Palatul Dacia-România, în perioada 5-15 mai 2016.

Art Safari are loc, anul acesta, in Palatul Dacia
Art Safari are loc, anul acesta, în Palatul Dacia
Foto: wikimedia.org

Situată în Centrul istoric al Bucureștiului la adresa Str. Lipscani nr. 18-20, clădirea monument istoric Palatul Dacia-România (1880) va găzdui acest amplu eveniment de artă.

Timp de 11 zile, Bucureştiul va fi cucerit de artă, fie că vorbim despre artă de patrimoniu, modernă sau contemporană, anunță organizatorii. Pe lângă expoziţia centrală, dedicată sărbătoririi centenarului mișcării Dada, şi zonele galeriilor de artă modernă și contemporană, o serie de spații marca Art Safari vor găzdui conferinţe, artele spectacolului, proiectul The Space, dedicat tinerilor artiști aflați la debut (până în 25 de ani), precum și ateliere pentru copii.

VEZI cum a fost la ediția 2015 a ART SAFARI și la ediția din 2014.

“Mă bucur că această clădire monument își regăsește locul pe harta culturală a orașului și că își va redeschide porțile cu un eveniment cultural internațional. Primăria Municipiului Bucureşti îşi propune astfel să susţină activ iniţiativele de activare urbană şi educaţie culturală prin artă. După o perioadă lungă în care nu a fost accesibil publicului, fostul Palat al Societății de Asigurări Dacia, prima societate românească de asigurări, va reintra în circuitul cultural al orașului odată cu parteneriatul dintre Primăria Municipiului București și Pavilionul de Artă București - Art Safari.”, a declarat primarul general al Capitalei, Răzvan Sava.

Etichete: Art Safari, art safari 2016, palatul dacia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h