Asasinul de la Agronomie susţine că e amnezic. Amprenta lăsată pe cuţitul rupt în victimă îl incrimineazăbogdan_stanga_3af625505d_d620a1f724
bogdan_stanga_3af625505d_d620a1f724

Bogdan, tânărul de 21 de ani din fotografie, a fost ucis în campusul universitar al Agronomiei, cu o lovitură de cuţit.

Criminalul spune că nu îşi aminteşte cum a acostat vulgar două tinere care tocmai ieşiseră dintr-un club, a uitat că le-a urmărit periculos cu maşina, un BMW înmatriculat cu numere de Bulgaria, până pe aleile întunecoase din campus şi, cel mai grav, a uitat că, după ce a rănit alţi doi tineri pe care i-a tăiat la mâini, i-a spintecat cu un cuţit inima unui student care, chemat prin telefon să le ajute pe fete, i-a ieşit nefericit în cale, relatează Libertatea. "Nu mai ţin minte nimic. Nu ştiu dacă am fost în campus, nu ştiu dacă am înjunghiat pe cineva. Am amnezie totală...Cel care se afla în maşină cu mine (n.r. un amic de-al său, încă neidentificat, martor al întregului atac soldat cu moartea studentului) era un necunoscut care făcea autostopul. L-am lăsat pe undeva...", a declarat criminalul în faţa anchetatorilor sperând că aşa-zisa amenzie îl va ţine departe de puşcărie.

"Când l-a înjunghiat pe băiat, lama cuţitului s-a rupt în două. O jumătate a rămas la el, fireşte cu mânerul, iar cealaltă jumătate însângerată a căzut la locul crimei. Am găsit-o noi, am supus-o testelor şi am găsit pe ea o amprentă care ne-a dus la principalul suspect. Respectivul a lovit cu atâta forţă încât lama s-a frânt între coastele victimei înainte ca să-i străpungă inima. Refăcând filmul evenimentelor cu ajutorul martorilor şi studiind unghiul prin care lama a pătruns în corpul victimei, am tras concluzia că ucigaşul a lovit din maşină, stând la volan, pe scaunul şoferului", au dezvăluit surse apropiate anchetei.

Etichete: agronomie, crimă, ucigaş

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE