Asfaltarea străzilor în Bucureşti. Ce le solicită primarul general, Răzvan Sava, edililor de sectorPrimarul general al Capitalei, Răzvan Sava, le-a solicitat, marţi, primarilor de sector să nu înceapă investițiile pentru modernizarea sau extinderea unor artere secundare fără să se coordoneze cu toți deținătorii de rețele.

Asfaltarea strazilor in Bucuresti. Ce le solicita primarul general edililor de sector
Asfaltarea străzilor în Bucureşti. Ce le solicită primarul general edililor de sector

Primarul general, Răzvan Sava, s-a întâlnit marți, 9 februarie, cu primarii celor șase sectoare ale Capitalei. 

"Majoritatea primăriilor de sector si-au aprobat bugetele locale. O componenta importantă a acestor bugete o reprezintă refacerea si modernizarea unor străzi secundare. Le-am cerut primarilor de sector sa nu înceapă lucrările de refacere a străzilor secundare fără sa se consulte si cu reprezentanții rețelelor de utilități. Trebuie sa oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentanții companiilor de utilitati este un prim pas"*, a anuntat Sava, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei.

Sava a convocat, săptămâna viitoare, o nouă întâlnire cu primarii de sector, dar şi cu reprezentanții companiilor și regiilor de utilități, la sediul Primăriei Capitalei.

"Le voi cere si reprezentantilor companiilor de utilitati sa intocmeasca planul de investitii pentru extinderi sau modernizari de retele, pana la sfarsitul lunii februarie. Daca nu prezinta planul de investitii in termenul solicitat, Primaria Capitalei nu va emite autorizatiile de construire pentru lucrarile ce nu au fost prevazute in acest plan", a mai declarat Razvan Sava.

Etichete: asfaltare strazi, primar bucuresti, primari sectoare, primaria generala Bucuresti, razvan sava

0/2 COMENTARII
BANI BANI BANI
11 Feb 15:12
+0
VOTURI
-0
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 3 ore pe zi.Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau puteti sa va RETRAGETI. Plata este in functie de realizari pe baza unui contract legal de comision. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : posturidemunca.ema@gmail.com
vali
09 Feb 18:05
+0
VOTURI
-0
in sfarsit unul care gandeste logic

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE