Asigurarile de calatorie si transportul de persoane in strainatateAsigurarea de calatorie este unul dintre lucrurile necesare atunci cand se calatoreste in strainatate indiferent de scopul calatoriei sau de modalitatea de transport. Asigurarea de calatorie poate fi o solutie practica si extrem de utila care vine in avantajul celui asigurat pentru urgente neprevazute din timpul calatoriei. Acest tip de investitie va permite asigurarea investitiei si va permite sa va bucurati alaturi de familie sau prieteni de liniste pe parcursul calatoriei dvs. Exista mai multe optiuni prin care puteti sa calatoriti in strainatate, multe dintre mijloacele de transport comune, precum avionul sau autocarul va ofera posibilitatea de a opta pentru asigurare de sanatate. Aceasta nu mai este obligatorie, iar fiecare pasager poate opta pentru o asigurare de sanatate, daca doreste. Pentru curse cu autocarul international, puteti alege o asigurare de sanatate sau o asigurare de transport, in functie de durata calatoriei, spre exemplu pentru o saptamana, o asigurare de transport poate costa pana in 100 de lei.

Asigurari de calatorie
Asigurări de călătorie

Aceasta prima include in general, intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare si asigurare de sanatate, transport la domiciliu, costuri de repatriere, sosiri cu intarziere, pierderea bagajelor, asigurare in caz de furt sau jaf, accident, pierderea locului de munca, pagube materiale cat si alte costuri suplimentare. Aceste tipuri de asigurari se pot realiza individual, pentru familie, pentru anularea sejurului, pentru sporturi de iarna, sau pentru perioade lungi de timp de pana la 1 an.

Asigurarile in general, acopera anularea calatoriei si intreruperea acesteia. Ofera acoperire din cauza bolilor neprevazute sau a decesului. Asigurarea de anulare a calatoriei inaintea plecarii ofera protectie in cazul in care calatorul trebuie sa anuleze rezervarile de zbor sau de hotel datorita unui membru imediat al decesului sau bolii familiei sau al altor evenimente acoperite. Asigurarea de intrerupere a calatoriei ofera beneficii daca calatorul nu poate continua calatoria acoperita dupa plecare din cauza evenimentelor acoperite. Ca optiune, exista companii care ofera, de asemenea, politici care acopera anularea pentru orice motiv.

O asigurare de calatorie trebuie sa fie la indemana oricui, indiferent de care va este destinatia sau de mijlocul de transport. Spre exemplu, cei care doresc sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii cu autocarul si cauta transport persoane Romania – Anglia sau retur pot discuta cu firma de transport despre ce tipuri de asigurari le sunt oferite. Asigurarea de sanatate este optiunea cea mai importanta pentru care fiecare pasager trebuie sa opteze, mai ales ca costul acesteia este unul modic. Pentru alte tipuri de transport, luati in considerare o asigurare mai ampla, care sa includa si alte beneficii in cazul unor evenimente neplacute. Exista multe companii care ofera aceste tipuri de asigurari iar marea majoritatea a calatorilor prefera sa cumpere aceste polite direct de la agetiile de asigurari. Companiile mari de transport persoane, ofera clientilor sai posibilitatea de a cumpara separat diferite tipuri de asigurari.

Daca analizati costurile mari al unei calatorii sau al unui sejur in strainatate, veti gasi in pretul unei asigurari de calatorie o investitie modesta si care va poate acoperi in cazul unor evenimente neplacute. Sunt o multitudine de lucruri de care trebuie sa aveti grija atunci cand calatoriti in strainatate dar prin protectia vacantei dvs. si al calatoriei, evenimentele neprevazute si neplacute pot fi acoperite intr-un mod profesionist si la costuri extrem de avantajose. Asigurarile de calatorie va pot reduce pierderile in numeroase situatii.

Etichete: asigurări, asigurari de calatorie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE