Asociaţia „Bucureşti fără ei" strânge semnături pentru demiterea primarului Gabriela FireaSemnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea. Asociaţia „Bucureşti fără ei" anunţă instalarea primului cort pentru strângerea de semnături pentru demiterea primarului Capitalei, Gabriela Firea, a primarilor de sectoare şi a Consiliului General al Muncipiului Bucureşti (CGMB).

 Asociatia „Bucuresti fara ei" strange semnaturi pe demiterea primarului general
Asociaţia „Bucureşti fără ei" strânge semnături pe demiterea primarului general

Semnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea.  Cortul va fi instalat în Piaţa Unirii. Pentru declanşarea referendumurilor de demitere sunt necesare semnăturile a 25% dintre bucureştenii cu drept de vot, adică peste 440.000.

A fost depusă la Primăria Capitalei notificarea prin care anunțăm instalarea primului cort pentru strângerea de semnături în vederea organizării referendumurilor de demitere a primarului general al capitalei – Gabriela Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Muncipiului București (CGMB).

Cortul va fi amplasat la Piața Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii. Strângerea de semnături la cort este preconizată să înceapă pe 7 iunie și să dureze 5 luni, dar nu există o condiție legală privind termenul, deci va dura cât e necesar, se arată în comunicaatul asociației.

Poate vă întrebați de ce doar un singur cort. Răspunsul e simplu: resursele. Instalarea și menținerea unui cort implică resurse umane și materiale; voluntari care să stea la cort sau oameni plătiți să facă asta, materiale informative, tricouri etc.
Pe toți cei care vor să ne susțină să menținem cortul și să instalăm și altele, îi rugăm să o facă, fie prin voluntariat, fie prin donații. Doar împreună putem reuși!
Vă așteptăm și pe grupul de facebook București Fără Ei – Susținători

Semnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea. Cortul va fi amplasat la Piaţa Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colţul cu magazinul H&M şi intersecţia Pieţei Unirii cu Splaiul Unirii"

Strângerea de semnături la cort este preconizată să înceapă pe 7 iunie şi să dureze 5 luni, asociaţia menţionând că nu există o condiţie legală privind termenul, deci strângerea de semnături va dura cât este necesar.

"Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de locuitorii comunei, oraşului sau municipiului, ca urmare a nesocotirii de către acesta a intereselor generale ale colectivităţii locale sau a neexercitării atribuţiilor ce îi revin, potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercită ca reprezentant al statului. Cererea va cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele şi prenumele, data şi locul naşterii, seria şi numărul buletinului sau ale cărţii de identitate şi semnătura olografă ale cetăţenilor care au solicitat organizarea referendumului. Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localităţile componente ale comunei, oraşului sau municipiului", conform legii, arata Adevarul.

Semnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea. "Grupurile de iniţiativă civică ” București Fără Ei”, ”#Rezistența”, ”Salvați Parcul Tineretului” și ”Giurgiului” anunță demararea campaniei pentru strângerea de semnături în vederea organizării unor referendumuri de demitere a primarului general – Gabriela Firea, a  primarilor de sector și de dizolvare a Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Semnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea. Acest demers e motivat de starea actuală a Bucureștiului, care e departe de promisiunile făcute de către Gabriela Firea și ceilalți primari în campania electorală. Potrivit statisticilor Eurostat, zona București-Ilfov are un PIB/locuitor comparabil cu al celor mai bogate zone din Europa Occidentală, peste regiunea Berlinului sau a Romei, dar haosul, mizeria și praful din București ne arată o  administrație incompetentă, care disprețuiește interesele bucureștenilor", se arată în comunicatul de pe site-ul Asociaţiei  „Bucureşti fără ei".  

Etichete: Asociaţia „Bucureşti fără ei", demitere firea, semnături pentru demiterea primarului Gabriela Firea

200/220 COMENTARII
Arleneriz
22 iul 10:28
+0
VOTURI
-0
Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
See you later!


XRumer20170721
Arleneriz
22 iul 01:04
+0
VOTURI
-0
Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha breaking of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later ;)


XRumer20170721
DorothyPax
19 iul 02:44
+0
VOTURI
-0
Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck ;)


XRumer20170718
RaduD
04 iul 17:26
+0
VOTURI
-0
Si desigur bucurestenii sunt aceeasi!!!
Costin
03 iul 13:19
+0
VOTURI
-0
Orasul e mai murdar ca niciodata, strazile sunt pline de gropi din ce in ce mai mari, avem festivaluri de muzica unde nu merge mai nimeni, avem ornamente care nu au legatura cu trditiile noastre si care sperie copiii avem lipsa de transparenta si mitocanie la sedintele de consiliu, minciuni peste minciuni cum ca guvernul nu a dat hotarare de urgenta cand de fapt guvernul astepta hotararea consiliului. Avem proiecte proaste si aberante, avem hotarari care favorizeaza firmele de casa pentru spalare de bani si cate si mai cate idiotenii ale primaritei. Nu numai ca nu egospodina cum poate au sperat unii mai slabi... dar vine cu niste actiunisi proiecte de toapa si de mahala: sa-si faca scolile gradini de zarzavat! Pai suntem sanatosi la etaj?
Cristina
25 iun 11:59
+0
VOTURI
-0
De la revolutie nu am vazut un primar mai activ ca Gabriela Firea , a bagat batul in stupul cu viespi si acum sunt dezorientate pt ca le-a stricat cuibul. Cum apare unul care vrea sa faca treaba il tragem in jos ca in bancul cu iadul. Decat sa stati degeaba la Unirii mai bine faceti ceva pt Bucuresti in acest timp daca tot va pasa.
La munca
20 iun 18:48
+0
VOTURI
-0
Normal ca trebuie demisa doamna FIREA, toata ziua este prezenta pe "sticla", la partid, la parlament.
Mai mult face politica decat sa fie la primarie si sa se ocupe de problemele orasului si cetatenilor sai.
Cand sa te ocupi si de primarie cand tu nu faci decat politica si aceea de calitate proasta.
DAN
18 iun 14:26
+0
VOTURI
-0
Concret, ce se vede ca a facut G. Firea ? Gropile sunt la locul lor, mijloacele de tr. in comun sunt aceleasi rable puturoase, vandalizate, spatiul public este plin de mazgaleli, lucruri lasate anapoda, n-am vazut ca autorii tuturor acestor anti sociale sa fie prinsi si pedepsiti.
vasile
08 iun 11:47
+0
VOTURI
-0
Nu aveti ce face ?Decat sa pierdeti timpul mai bine ati pune mana pe un sac si ati aduna hartiile , chistocurile de pe strada.sunteti ,,gica ,contra" . Nu doriti sa se faca nimic bun in Bucuresti. Nu doriti sa se termine odata cu mafiotii ce capusau Primaria Bucuresti. V-ati tampit . Plecati din tara si lasati sa munceasca corect pe cei ce doresc acest lucru.Luat pozitie fata de cel din fata voastra ce arunca gunoaie pe strada.
Georgeta Lukacs
06 iun 22:38
+0
VOTURI
-0
Zgomotul nefundamentat impotriva d-nei Firea alarmeaza alegatorii care o sustin in continuare pe motiv ca nu accepta trocuri cu afaceristi dezinteresati de cum traiesc bucurestenii, dar interesati sa aiba profit pentru ei insisi.
Odette
30 mai 08:05
+0
VOTURI
-0
eu astept initiativa pt lenesii din Parlament , dar luati individ cu individ .
gogu
28 mai 20:26
+0
VOTURI
-0
Astept si strangerea de semnaturi pentru demiterea lui Iohanis
??????
26 mai 23:49
+0
VOTURI
-0
Considerați că "manipulați" un mesaj excluzionist cu "nuanțe" extremiste ?
misu
24 mai 13:23
+0
VOTURI
-0
prostia a invadat iremediabil romania! traiasca idiotii, in frunte cu conducatorul lor iubit! toti cretinii au devenit vocali de cind cei pe care ii pupa in dos nu au reusit sa fie alesi. jegurilor, nu faceti si o asociatiatie civica de sustinere a muncii? numai de furat si de zanganit creiere idioate sunteti in stare? la munca putorilor!
Vlad
24 mai 10:19
+0
VOTURI
-0
@abcdef .... Au votat mai multi de-atat?? :)) Ai dreptate, in total au fost mai multi, dar stii cu cate voturi a fost aleasa Firea??? 280.000.... Tie ti se pare absurd sa facem referendum... mie mi se pare absurd ca e nevoie sa se stranga atat de multe semnaturi!!! Ar trebui 25% nu din nr. total de votanti, ci din cati s-au strans la ultimele alegeri.

Oricum, daca se strang 440.000 .... asta arata foarte clar ceva, nu doar ca ar trece referendumul, dar Firea nu ar mai avea nicio sansa la o noua candidatura. Cat despre semnaturile false.... stii ca avem o autoritate electorala care verifica prin sondaj semnaturile astea, nu??? Autoritate electorala care o sa fie condusa de Barbu, membru ALDE momentan (chit ca e impotriva oricaror reguli sa fie om implicat politic)

Dar e usor sa faci pe victima.
Fox
24 mai 10:09
+0
VOTURI
-0
O initiativa la fel de legala ca si cea a alegerilor. Din pacate nu cred ca se vor strange atatea semnaturi din diverse motive... dar pana la urma si succesul sau insuccesul acestei actiuni este un indicator al gradului de multumire al bucurestenilor.
abcdef
24 mai 00:24
+0
VOTURI
-0
Strangem cateva semnaturi (440000) si demitem. In trei ani, reusim, mai ales daca mai si falsificam niste semnaturi. Au votat mai multi decat 440000, dar e treaba lor, prostii dracului, nu au votat cum am dorit noi, deci votul lor nu e valabil. Noi vrem alti primari, si gata.
Anti-mahala
23 mai 11:46
+0
VOTURI
-0
Cea mai buna initiativa. Semnam cu siguranta

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE