Asociaţia Colectiv anunţă că au dispărut fotografiile de pe altarul dedicat victimelor incendiuluiFotografiile victimelor incendiului de la Clubul Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața, au dispărut din locul special dedicat memoriei celor decedați, anunță Asociația Colectiv GTG 3010.

Asociatia Colectiv anunta ca au disparut fotografiile de pe altarul dedicat victimelor incendiului
Asociaţia Colectiv anunţă că au dispărut fotografiile de pe altarul dedicat victimelor incendiului

"Timpul trece, iar unele persoane au uitat de mult, ba chiar sunt deranjate de micul nostru colț de neuitare. Există indivizi deranjați de faptul că în centrul Bucureștiului, la doi pași de clădirea fostei fabrici Pionierul, există un altar. Un altar care până acum trei zile era plin de fotografii ale copiilor morți în incinta fostei fabrici Pionierul și unde trecătorii aprindeau o lumânare sau puneau o floare. Acum locul arată așa. Cineva a furat totul, cineva este deranjat de un altar, de un loc al durerii noastre. Acum o lună a fost luat banner-ul, acum s-au furat pozele. Încet, încet, totul dispare", au precizat reprezentanții asociației, într-o postare pe Facebook.

Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

Etichete: altar colectiv, Asociația GTG 3010, colectiv, furt colectiv, incendiu colectiv

0/4 COMENTARII
Cristian
13 iun 20:12
+0
VOTURI
-0
Va oferim lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Fox
13 iun 14:39
+0
VOTURI
-0
Uite ca au aparut si pe aici teparii cu banii pe internet :))) Nu faci nimic si castigi... curg banii garla!!!!
Fox
13 iun 11:15
+0
VOTURI
-0
In general... orice tragedie se uita....E mersul firesc al lucrurilor... In timp ranile se cicatrizeaza... ceea ce pana la urma ne face sa mergem mai departe...
Valentin
12 iun 23:06
+0
VOTURI
-0
Pai nu ma mira nimic in tara asta, in care s-au dat drepturi tiganilor, in ciuda faptului ca ei mai mult distrug decat produc, mai mult fura decat muncesc si nu respecta absolut pe nimeni si nimic din jurul lor. Indivizii distrugatori sunt ascunsi prin ruine, loogic, pt ca nu muncesc nu-si permit o locuinta [nici macar cu chirie]. Si prin zona aia sunt ceva ruine de cladiri care adapostesc homelessi.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE