A început programul "LITORALUL PENTRU TOȚI". Cât costă un SEJUR de șase nopți la mareMiercuri, 4 mai, începe programul național „Litoralul pentru toți" prin care turiștii români au parte de reduceri substanțiale. Agențiile vând bilete pentru perioadele 4 mai – 14 iunie și 1 septembrie – 15 octombrie la prețuri minime.

A inceput programul LITORALUL PENTRU TOȚI
A început programul LITORALUL PENTRU TOȚI

În cadrul programului, în fiecare an se înscriu hoteluri de două, trei și patru stele, din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Astfel, pentru zona Mamaia, Constanța, Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de șase nopți de persoană sunt cuprinse intre 205 lei la un hotel de o stea fără mic dejun și ajung la 265 de lei la un hotel de trei stele. Dacă este inclus micul dejun, prețurile pornesc de la 315 lei la hotelurile de două stele și ajung la 605 lei la un hotel de cinci stele.

Tarifele pentru unitățile cu servicii all inclusive sunt de 765 de lei la trei stele pentru cinci nopți de cazare, de 875 de lei la patru stele, și ajung la 985 de lei de persoană la unitățile de cinci stele. Pentru sudul litoralului, tarifele variază intre 159 de lei și 469 de lei.

Etichete: bilete mare ieftine, Litoralul pentru toţi, LITORALUL PENTRU TOȚI 2016, program litoralul pentru toti, turisti mare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE