Astra Arad a lansat un nou model de tramvai: "Autentic"Astra Arad a lansat un nou model de tramvai, modelul "Autentic".

Astra Arad a lansat un nou model de tramvai: "Autentic"
Astra Arad a lansat un nou model de tramvai: "Autentic"
Foto: digi24.ro

Compania românească Astra Arad, deținută de omul de afaceri Valer Blidar, a lansat zilele trecute, noul model de tramvai "Autentic", cel mai nou produs al companiei.

Spre deosebire de vechiul model Imperio, fabricat sub licență Siemens, noul model, numit Autentic este de concepție românească 100%, informează digi24.ro.

Vechiul tramvai "Imperio" era conceput de germanii de la Siemens, avea 50% componente originale și era fabricat sub licență la Arad. Modelul "Autentic" este fabricat integral din componente produse în România sau importante.

Reprezentanții Railway Pro spun că motoarele electrice sunt fabricate în România, la ICPE București. Unele sisteme, precum cel de urmărire video este importat, căci în România nu se produc astfel de sisteme.

"Rezultatul este un tramvai "state-of-the-art", care combină experiența anterioară a companiei arădene cu cele mai noi soluții în ceea ce privește echipamentele", spun oficialii Railway Pro.

Tramvaiul dispune de uși de acces cu două canaturi, cu o lățime totală de 1300mm, pe de-o parte sau de ambele părți. Podeaua este 100% coborâtă, iar interioarele sunt în culori luminoase. Există aer condiționat în cabina vatmanului și în corpul destinat pasagerilor și există display-uri mari pe care informațiile pot fi citite cu ușurință de către pasageri. 

Etichete: astra arad, autentic, tramvai

0/3 COMENTARII
mihai
01 Apr 16:20
+0
VOTURI
-0
Pacat ca RATB nu cumpara. Sunt multumiti cu vechiturile alea de zeci de ani !!!
alex
01 Apr 14:50
+0
VOTURI
-0
exact, dc nu cumparam tramvaie noi de la Arad? Sunt produse in Romania, arata bine, sunt fiabile, le-am da romanilor de lucru si am schimba vechiturile pe care le avem acum.
caine
01 Apr 12:48
+0
VOTURI
-0
alo, primaria Bucuresti !! la un miliard de euro pe an buget, poate cumparam si noi cateva zeci, ce ziceti?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE