ASTRA GIURGIU s-a calificat, joi, în turul III preliminar al EUROPA LEAGUEEchipa de fotbal Asta Giurgiu s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Europa League, după ce a terminat la egalitate cu formația scoțiană Inverness Caledonian Thistle, 0-0.

ASTRA GIURGIU s-a calificat, joi, in turul III preliminar al EUROPA LEAGUE
ASTRA GIURGIU s-a calificat, joi, în turul III preliminar al EUROPA LEAGUE
Foto: fanatik.ro

Astra Giurgiu s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Europa, după meciul disputat joi seară pe stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în manșa secunde a turului doi preliminar.

În prima manșă Astra s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul lui Constantin Budescu, scrie romaniatv.net.

În turul al treilea preliminar al competiției, Astra va întâlni învingătoarea dintre West Ham United (Anglia) și Birkirkara (Malta), londonezii învingând la limită, 1-0, în primul joc, de pe teren propriu.

În meciul de joi, oaspeții au controlat prima repriză din punct de vedere teritorial, arătând o circulație bună a mingii, dar mai puțină forță de penetrare.

În finalul primei părți, deținătoarea Cupei Scoției și-a creat două situații de gol, dar Lung a reținut mingea trimisă cu capul de Dorran (43), iar apoi a scos de sub transversală balonul expediat de Christie (45+1), cu un șut din afara careului.

Astra, inexistentă în prima repriză, a ieșit la joc după pauză și Budescu a trimis primul șut pe poartă al giurgiuvenilor (51), fără emoții pentru Owain Williams. Tot Budescu a ratat șansa deschiderii scorului (54), șutul său în forță fiind respins de portarul galez. Owain Williams a intervenit salutar și la mingea expediată surprinzător din unghi de Junior Morais (65), care se îndrepta spre vinclu. Geraldo (66) a creat și el pericol la poarta oaspeților, dar a reluat alături de țintă cu capul.

Inverness a beneficiat de o singură șansă notabilă (76), când Dorran a reluat slab și nu l-a putut învinge pe Lung.

Astra a trecut în ultimul sfert de oră pe lângă golul victoriei, dar șutul lui De Amorim (78), la colțul lung, a ocolit poarta, iar Budescu (87) a șutat slab, în poziție de singur cu portarul.

Etichete: Astra Giurgiu, Europa League, liga europa

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE