Atac armat în Capitală: Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT de trei oriUn bărbat rănit a intrat, vineri seara, într-o benzinărie, pentru a cere ajutorul. Bărbatul a fost împușcat de trei ori.

Atac armat in Capitala, vineri seara
Atac armat în Capitală, vineri seara
Foto: realitatea.net

Potrivit poliţiştilor, victima a intrat, în jurul orei 20.15, în benzinăria de pe bulevardul Aerogării şi a spus că are o rană la spate. Angajaţii benzinăriei au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD şi unul de la Secţia 2 de Poliţie.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, bărbatul are o plagă împuşcată la nivelul coapsei drepte, una abdominală stânga şi una toracică, tot pe partea stângă. "Este stabil, însă, pentru că are o plagă abdominală, aceasta trebuie investigată şi se va stabili dacă este nevoie de o intervenţie chirurgicală", a mai spus Opriţa.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care a fost împuşcat bărbatul, fiind audiaţi martori şi urmând să fie vizionate imagini ce au putut fi înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

Suspectul a fost identificat

Principalul suspect al atacului din Bucureşti pare a fi un om de afaceri din fosta Iugoslavie, relatează Realitatea TV.

El nu a fost încă prins de oamenii legii. Suspectul, identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, avea, în momentul atacului, pantaloni negri şi şapcă de aceeaşi culoare. Atacatorul are în jur de 1.70 m, scrie realitatea.net. 

Etichete: atac armat, atac bucuresti, împuşcat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h