ATAC ARMAT în Irlanda, la cântarul oficial de la o gală de box. Cel puțin o persoană a muritCel puţin o persoană a decedat, vineri, după un atac armat care a avut loc la cântarul oficial de la o gală de box din Dublin. Alte două persoane au fost rănite.

ATAC ARMAT in Irlanda, la cantarul oficial de la o gala de box. Cel putin o persoana a murit
ATAC ARMAT în Irlanda, la cântarul oficial de la o gală de box. Cel puțin o persoană a murit
Foto: news.sky.com

Când au ajuns la hotelul unde s-au tras mai multe focuri de armă, poliţiştii au găsit trei persoane rănite, dintre care una a decedat, informează mediafax.ro.

Celelalte două au fost transportate la spital. Martorii incidentului au spus că trei atacatori, care purtau uniforme asemănătoare cu cele ale poliţiştilor şi erau înarmaţi cu puşti de asalt AK-47, au intrat în sala unde era organizat cântarul oficial de la o gală de box şi au început să tragă în mulţime. Atacatorii nu au fost identificaţi. Autorităţile irlandeze nu cunosc nici motivul atacului armat.

Gala „Confruntarea Clanurilor" avea programată, sâmbătă, şi întâlnirea dintre Jamie Kavanagh şi Joao Bento, pentru titlul de campion european WBO, la categoria uşoară. Organizatorii nu au menţionat dacă vor anula evenimentul.

Etichete: atac armat, cantar oficial, împuşcat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE