INCIDENT ARMAT într-un cinematograf din Germania. Atacatorul, împuşcat mortal UPDATEUn bărbat a deschis focul şi a luat ostatici, joi, într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei, relatează presa germană.

ATAC ARMAT intr-un cinematograf din Germania
ATAC ARMAT într-un cinematograf din Germania

UPDATE Bărbatul înarmat care s-a baricadat într-un cinematograf din orașul Viernheim, vestul Germaniei, a fost ucis de poliție, au declarat autoritățile locale, care au dat asigurări că nu au existat alte victime sau răniți, relatează AFP.

'Atacatorul s-a deplasat în complexul de cinematografe și dădea impresia că are probleme psihice. Bărbatul avea asupra sa o pușcă sau un 'pistol lung' și forțele speciale au intervenit și l-au împușcat', a declarat ministrul de interne al landului Hesse, Peter Beuth, în parlamentul regional.

'Nu există nicio dovadă că alte persoane în afară de atacator au fost rănite sau ucise', a afirmat Beuth, adăugând că bărbatul a luat 'ostatici'.

Inițial, mai multe publicații germane, printre care Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) și cotidianul Bild, au afirmat că în atac au fost rănite între 20 și 50 de persoane. În cele din urmă, presa locală a făcut cunoscut că mai multe persoane din cinematograf au suferit intoxicații după ce au inhalat gaze lacrimogene.

Pentru moment, nu există nicio informație cu privire la identitatea sau motivele agresorului. Potrivit agenției de știri DPA, surse din cadrul serviciilor de securitate au dat asigurări că atacul nu a avut "nicio legătură cu terorismul".

UPDATE Persoanele luate ostatice de un bărbat înarmat într-un cinema din orașul Viernheim (sud-vest), lângă Frankfurt, au fost eliberate și sunt nevătămate, a declarat un purtător de cuvânt al poliției germane, citat joi de agenția DPA. Iniţial, presa germană vorbea de răniţi. A fost probabil un agresor singuratic, și nu un terorist, au spus pentru DPA surse de securitate.

UPDATE  Autorul atacului comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei este mort, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne, relatează Mediafax.

Conform presei germane, autorul atacului - neonazistul Samuel Hydenburger - a fost împuşcat mortal în cursul descinderii forţelor speciale.

Cel puţin 25 de persoane au fost rănite după ce individul intrase înarmat în cinematograful Kinopolis din Viernheim, un orăşel situat în sud-vestul Germaniei, la 50 de kilometri de Frankfurt.

Potrivit unor surse, răniţii au fost victimele gazelor lacrimogene care ar fi fost folosite de autorul luării de ostatici sau de către poliţie.

Informaţia privind moartea autorului atacului a fost confirmată de Peter Beuth, ministrul regional de Interne.

Peter Beuth a precizat că a avut loc un schimb de focuri între poliţie şi autorul luării de ostatici, iar suspectul a fost împuşcat mortal.

UPDATE Autorul atacului armat comis într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei a fost împuşcat mortal, anunţă surse din cadrul Ministerului german de Interne, scrie Mediafax. Conform revistei Bild, unităţi speciale ale poliţiei au descins în cinematograful Kinopolis din Viernheim.

Un bărbat a deschis focul şi a luat ostatici, joi, într-un cinematograf din sud-vestul Germaniei, zeci de persoane fiind rănite.

Incidentul a avut loc într-un cinematograf din orăşelul german Viernheim, în sud-vestul Germaniei.

Un bărbat înarmat, având cagulă pe faţă, a intrat într-un cinematograf şi a deschis focul.

Conform unor surse citate de publicaţia Die Welt, bărbatul deschis focul la întâmplare vizând spectatori, rănind între 25 şi 50 de persoane.

Nu este clar care este motivaţia autorului atacului, dar incidentul ar putea avea caracter terorist.

Etichete: atac armat, Atac armat cinematograf Germania, atac armat Germania

0/1 COMENTARII
Anita Frank
23 Jun 19:33
+0
VOTURI
-0
CUM I Got împrumutul meu de la aceasta companie MARE

Buna ziua dragii mei oameni, eu sunt Anita Frank, care trăiesc în prezent în New Jersey City, Statele Unite ale Americii. Sunt văduvă în acest moment, cu trei copii și am fost blocat într-o situație financiară în aprilie 2015 și am nevoie să-și refinanțeze și să plătească facturile. Am încercat caută împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private si corporate, dar niciodată cu succes, iar cele mai multe bănci au scăzut de credit meu, nu-pradă nu pe deplin acelor huligani la acolo, care îi numesc auto bani creditor toate acestea sunt înșelătorie, tot ce doresc este banii și bine nu ai auzit de la ei din nou, ei l-au făcut să-mi de două ori înainte de a-am întâlnit cu dl Wilson, Edwards, cea mai interesanta parte este faptul că împrumutul meu a fost de transfer de la mine în termen, așa că am 74 oră va sfatuim sa contactati pe dl Edwards, în cazul în care sunt interesați în obținerea de împrumut și sunteți sigur că puteți să-l plătească înapoi la timp, puteți să-l contactați prin e-mail ......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com) nici o verificare de credit, nu semnatarul co cu rata dobânzii la doar 2% și planuri mai bune de rambursare și programați dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanții, atunci contactați dl Wilson Edwards astăzi pentru dumneavoastră de împrumut
Ele oferă tot felul de categorii de credite au
împrumut pe termen scurt (5_10years)
împrumut pe termen lung, (20_40)
împrumut pe termen media (10_20)
Ele oferă împrumut cum ar fi
............. Casa de împrumut, împrumut de afaceri ........ împrumut datorii .......
student împrumut de .........., de afaceri începe să împrumut de
....... Împrumut de afaceri, credit Companie .............. etc
E-mail .......... (wilsonedwardsloancompany@gmail.com)
Când vine vorba d

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h