Atac armat la sediul săptămânalului Charlie Hebdo din Paris: 12 morți. Unul din suspecţi s-a predatUPDATE: Ministerul de Interne de la Paris a dezminţit informaţia potrivit căreia cei trei suspecţi de terorism au fost reţinuţi. Identificarea teroriştilor a fost confirmată însă de autorităţi. AFP şi Liberation anunţă că trei suspecţi de terorism au fost reţinuţi de poliţişti. Cei trei terorişti au fost identificaţi, potrivit presei franceze. Președintele Franței, Francois Hollande, a decretat zi de doliu național, joi. Drapelele vor fi coborâte în bernă timp de trei zile. Parizienii au ieşit în stradă, după ATACUL ARMAT de la Charlie Hebdo. Şi în alte mari oraşe din Europa zeci de mii de oameni participă la manifestări în stradă în semn de solidaritate cu victimele atacului terorist de la Charlie Hebdo. Atacul terorist de la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo s-a soldat cu 12 morți și 11 răniţi, din care 4 grav răniţi.

Focuri de arma automata au fost semnalate miercuri de martori la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Potrivit celor mai recente date de difuzare, din 2012, Charlie Hebdo are un tiraj de 45.000 de exemplare. Preţul publicaţiei este de 3 euro.

Charlie Hebdo are şi un site, www.charliehebdo.fr, care în prezent este însă nefuncţional.

UPDATE joi 12:30 Cei doi suspecţi ar fi fost localizaţi în localitatea Aisne

10:00 O sursă judiciară a declarat că au fost reţinute şapte persoane, bărbaţi şi femei din anturajul celor doi fraţi identificaţi drept presupuşii autori ai atacului şi care încă nu au fost găsiţi.

Anterior, premierul francez Manuel Valls anunţase "mai multe reţineri şi arestări preventive", fără a preciza numărul persoanelor vizate de acestea.

"Au fost mai multe reţineri în această noapte, sunt arestări preventive", a declarat premierul pentru postul de radio RTL, refuzând să ofere detalii, în timp ce a fost întrebat cu insistenţă dacă este vorba despre doi sau trei indivizi arestaţi, potrivit Mediafax.

BIOGRAFIE: Suspectul Cherif Kouachi, cunoscut de serviciile franceze antiterorism 

UPDATE: UPDATE 04:00 - Unul dintre suspecţii de comiterea atacului împotriva Charlie Hebdo s-a predat poliţiei

Cel mai tânăr dintre cei trei suspecţi de comiterea atacului sângeros împotriva sediului săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, s-a predat poliţiei, au anunţat surse concordante, citate de AFP.

Ceilalţi doi suspecţi, doi fraţi de naţionalitate franceză născuţi la Paris, Said Kouachi, în vârstă de 34 de ani, şi Chérif Kouachi, în vârstă de 32 de ani, un jihadist cunoscut serviciilor antiteroriste, sunt în continuare căutaţi de poliţie.

Potrivit unor surse apropiate dosarului, mai multe reţineri au fost efectuate în cursul nopţii în anturajul celor doi suspecţi căutaţi după comiterea atacului împotriva biroului din Paris al publicaţiei Charlie Hebdo, soldat cu 12 morţi şi 11 răniţi.

Poliţia franceză a difuzat joi fotografii aparţinând celor doi fraţi suspecţi.

Chérif şi Said Kouachi sunt "probabil înarmaţi şi foarte periculoşi", a avertizat Prefectura Poliţiei din Paris, precizând că ei "fac obiectul unor mandate de căutare".

UPDATE 00;55 - Operaţiune a poliţiei la Reims vizând suspecţi de comiterea atacului de la sediul Charlie Hebdo

O operaţiune de amploare a unităţii de elită a poliţiei franceze pentru arestarea unor suspecţi de comiterea atentatului împotriva săptămânalului satiric Charlie Hebdo era în curs de desfăşurare, miercuri seara, la Reims (nord-est), a anunţat pentru AFP un ofiţer.

Fie suspecţii vor reuşi să fugă, fie ar putea avea loc un schimb de focuri, a declarat pentru AFP un ofiţer al unităţii de elită Raid, îndemnând jurnaliştii prezenţi la faţa locului să dea dovadă de "mai multă prudenţă".

UPDATE 00:25 - Teroriştii i-au executat pe rând pe caricaturiştii revistei Charlie Hebdo - viceprimar Paris

Teroriştii i-au strigat pe nume pe caricaturiştii revistei satirice Charlie Hebdo şi i-au executat unul câte unul, împuşcându-i în cap, dezvăluie viceprimarul Parisului Patrick Klugman, într-o declaraţie făcută pentru postul american ABC News.

"Cei doi criminali au intrat în timpul şedinţei de redacţie, i-au strigat pe nume pe caricaturişti, i-au luat de-o parte şi i-au executat împuşcându-i în cap", a declarat Patrick Klugman, viceprimarul Parisului responsabil de Relaţiile Externe.

23.10: Ministrul de Interne francez dezminte informaţia transmisă de Liberation şi AFP, potrivit căreia cei trei terorişti care au atacat sediul publicaţiei franceze au fost arestaţi, anunţă Realitatea TV.

23.00: Liberation anunţă că trei suspecţi de terorism au fost reţinuţi de poliţişti. "Este vorba de Saïd K., născut în 1980 la Paris, Chérif K., născut în 1982 la Paris şi Hamyd M., născut în 1996. Toţi trei sunt originari din Gennevilliers (Hauts-de-Seine). Aceştia au fost reţinuţi la Reims, dar până acum nu a apărut nicio confirmare oficială din partea Ministerului de Interne", scrie Liberation, în ediţia sa electronică.

Şoferul, Hamyd Mourad, se pare că este un om al străzii, în vârstă de 18 ani, conform AFP, citat de Realitatea TV. Conform aceleiaşi surse, doi dintre cei trei terorişti, Said şi Cherif Kouachi, sunt fraţi.

22.51: Cei 3 terorişti care au provocat atacul terorist din Franţa au fost identificaţi. 2 franco-algerieni, originari din Pantin, o suburbie a Parisului, sunt în vizorul autorităţilor franceze, relateaza Le Point in pagina electronica. Cei doi au 32 şi, respectiv 34 ani. Ei au revenit din Siria în vara anului trecut.

Unul dintre suspecti a fost judecat in 2008 in urma destructurarii filialei irakiene "al 19-lea arondisment" din Paris. El a fost arestat in 2005 in timp ce se pregatea sa plece la Damasc. In perioada 2003-2005, aceasta organizatie ar fi incurajat zeci de tineri francezi sa plece la lupte in Irak. Al treilea suspect cautat este un om al strazii nascut in 1996, relateaza Le Point.

22.25: Românii se solidarizează cu Charlie Hebdo, participând, începând cu ora 22.20, la o manifestație pentru libertatea de exprimare în fața Ambasadei Franței de la București, potrivit evz.ro. "Tragedia atacului terorist de la Paris ne obligă la solidaritate. Umanitatea este datoare în această zi să manifeste pașnic și să strângă rândurile în fața extremismului de orice fel. Începând cu ora 22.00, în fața Ambasadei Franței de lângă Piața Romană ne întâlnim pentru a susține libertatea de exprimare!" au scris organizatorii evenimentului pe pagina de Facebook Noi suntem alături de Charlie Hebdo!!!

Peste 65.000 de persoane participă la manifestaţii în marile oraşe din Franţa. Numai în Paris s-au adunat 35.000 de oameni, în Piaţa Republicii.

22.20: Ministrul delegat pentru Dialog Social Liviu Pop condamnă cu fermitate atacul terorist de la sediul publicaţiei franceze «Charlie Hebdo»

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc, miercuri, la sediul publicaţiei franceze «Charlie Hebdo» din Paris.

"Este un act de o gravitate extremă, un atac la tot ceea ce înseamnă democrație, valori și libertăți fundamentale. Este un atac criminal soldat cu numeroase victime", a declarat Liviu Pop.

Totodată, ministrul Liviu Pop îşi exprimă regretul faţă de pierderea tragică de vieți omenești și solidaritatea cu familiile victimelor şi cu întreaga națiune franceză.

"În opinia mea, atacul terorist de la Paris trebuie privit într-un context mai larg pentru a putea înţelege aceste fenomene. Pe de o parte avem de-a face cu o amenințare care, deși se credea că a luat sfârșit, continuă sa-și facă simțită prezența, la mai bine de un deceniu de la atacurile din 11 septembrie din New York. Această amenințare și-a mutat câmpul de acțiune însa din Statele Unite în inima Europei și, după Spania, iată, Franța este victima terorii. Teroarea ține tocmai de acest mod de acțiune, care este total imprevizibil, nu se poate anticipa nici unde ar putea lovi și nici pe cine", a mai spus ministrul.

Liviu Pop a adăugat că de această dată, atacul a fost îndreptat în special împotriva unei valori fundamentale a democraţiei, libertatea de exprimare.

21.30: Președintele Franței, Francois Hollande, a decretat zi de doliu național, joi, precizând că drapelele vor fi coborate în berna timp de trei zile, potrivit Realitatea Tv.

Ambasadorul Franţei în România, François Saint-Paul, a transmis un mesaj de mulţumire românilor şi autorităţilor române, care şi-au declarat susţinerea faţă de naţiunea franceză în contextul atentatului terorist de miercuri, de la redacţia publicaţiei "Charlie Hebdo", din Paris.

"Le mulţumesc, în numele Franţei şi în numele tuturor francezilor, românilor şi autorităţilor române pentru mesajele lor de susţinere şi de condoleanţe. În contextul acesta tragic, promptitudinea şi amploarea acestor mesaje au o mare valoare simbolică. Aşa cum a declarat preşedintele Republicii franceze «niciun act barbar nu va putea să îngrădească libertatea presei. Suntem o ţară unită care va şti să reacţioneze şi să rămână solidară»"., este mesajul ambasadorului.

În semn de respect pentru victimele atentatului terorist, la Ambasada Franţei drapelul francez a fost coborât în bernă, potrivit ziarulring.ro.

21.29: Google France are un logo special, cu o fundiță de doliu, potrivit Digi24. Google France afișează deja un logo special, cu o fundiță de doliu: „În memoria victimelor atentatului de la ziarul Charlie Hebdo" este explicația care apare făcând click pe acest element vizual.

Preşedintele Francois Hollande a anunțat că joi va fi doliu național în Franța iar toate drapelele vor fi în bernă.

„Aceşti oameni au murit pentru un principiu", a declarat Francois Hollande. „Cea mai bună armă a noastră este unitatea. Nimic şi nimeni nu ne pot diviza", a subliniat Hollande.

21.20: Papa Francisc condamnă cu cea mai mare fermitate "oribilul atentat care a îndoliat Parisul", potrivit unui comunicat emis de Vatican, citat de romaniatv.net.

21.10: Francois Hollande, preşedintele Franţei, a declarat, miercuri seară, că ţara e în stare de şoc, iar atactorii trebuie pedepsiţi.

20.30: 10.000 de oameni participă la Marşul Tăcerii din Paris. Oamenii au ieşit în stradă în semn de solidaritate atât în marile oraşe din Franţa, cât şi în Berlin şi Londra.

UPDATE 20.28 Consiliul de Securitate al ONU denunţă, într-un comunicat, actul terorist "barbar şi laş" asupra publicaţiei Charlie Hebdo.

UPDATE 20.22 Site-ul săptămânalului Charlie Hebdo poate fi accesat, din nou, după ce, miercuri, timp de mai multe ore, a fost inactiv. Conţinutul obișnuit al site-ului a fost, însă, suspendat. Pe site-ul publicaţiei apar scrise, pe fond negru, cuvintele "Je suis Charlie".

UPDATE 20.15 Poliţiştii de la Brigada de Cercetări şi Investigaţii din cadrul Poliţiei Judiciare pariziene au percheziţionat, miercuri după-amiază, două apartamente din Paris. Anchetatorii bănuiesc că locuinţele ar fi fost folosite drept ascunzători de către terorişti.

20.00: Oamenii au ieşit în stradă atât în marile oraşe franceze, în redacţiile mai multor publicaţii, cât şi în Berlin şi în faţa ambasadei Franţei din Germania în semn de solidaritate cu victimele masacrului din Paris. Mobilizarea s-a făcut prin reţelele de socializare.

19.57: Gest de solidaritate: grupurile media Radio France, Le Monde si France Télévisions au anuntat ca vor pune la dispozitia Charlie Hebdo toate mijloacele umane si materiale pentru ca saptamanalul sa "continue sa existe", precizează HotNews.ro.

Premierul Victor Ponta i-a transmis omologului francez o scrisoare în care precizează că România condamnă terorismul şi violenţa.

19.40: Procurorul general al Franţei a declarat că numărul răniţilor a crescut la 11, faţă de 8 cât se anunţase iniţial. Astfel, în urma atentatului din Paris, 12 persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite. Anchetatorii au anunţat că joi vor începe autopsiile celor ucişi în atentatul terorist.

19.23: Moment de reculegere la Paris, în Place de la Republique, în memoria jurnaliştilor şi poliţiştilor care au murit în atacul terorist asupra săptămânalului Charlie Hebdo.

19.19: FBI anunta ca va colabora cu autoritatile franceze pentru prinderea atentatorilor, potrivit HotNews.ro.

19.15: Aproape 3.000 de poliţişti participă la căutările declanşate în Paris în urma atacului armat, potrivit Digi24.

18.50: Parizienii au ieşit în stradă, după atacul armat de la sediul săptămânalului Charlie Hebdo. Atacatorii sunt încă în libertate.

O femeie participantă la protest i-a îndemnat pe parizieni să se alăture acestei manifestări, spunând astfel: Cei care nu aveţi pancarte veniţi cu un stilou - asta a fost arma lor.

Reacţia ministrului român de Externe cu privire la masacrul din Paris aici.

Internauţii din întreaga lume sunt solidari cu jurnaliştii francezi care au căzut victime în atacul terorist de la Charlie Hebdo. Pe Facebook au apărut mai multe pagini cu numele "Je suis Charlie" (n.r. - Eu sunt Charlie) în memoria victimelor atacului terorist din Paris. Popularitatea acestor pagini creşte fulminant, unele atrăgând chiar şi 30.000 de fani pe oră.

18.15. Preşedintele Klaus Iohannis şi-a modificat fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu una în care apare mesajul "Je suis Charlie", în semn de solidaritate faţă de victimele atacului terorist. "Vă chem să fim alături de familiile victimelor tragediei de astăzi din Franța, alături de cei pentru care libertatea de exprimare este un crez. Suntem datori să luptăm împotriva terorismului, acest flagel nimicitor care nu își mai poate avea locul în lume", a scris preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook.

UPDATE 17.59: Editura Flammarion, care publica volumul controversat al lui Michel Houellebecq, a evacuat toti angajatii. Potrivit L'Express, politia franceza il cauta pe scriitor pentru a-i oferi protectie.

Ultimul numar al publicatiei Charlie Hebdo, aparut astazi, in ziua sangerosului atac armat, face trimitere, printr-o caricatura pe prima pagina, la ultimul roman al reputatului scriitor Michel Houllebecq, un roman controversat in care un musulman ajunge sa conduca tara dupa regulile Islamului conservator. Pe seama acestui roman controversat, "Soumission", autorul a fost catalogat drept "islamofob".

Tot azi, inaintea atacului de la Charlie Hebdo, Houllebecq respinsese aceasta idee, afirmand ca romanul "nu ia partea nimanui" si nici nu este "un cadou de Craciun" pentru Marine Le Pen, sefa partidului de extrema dreapta Frontul National, informează HotNews.ro.

UPDATE 17.53: Guvernul islamo-conservator turc a condamnat atentatul din Paris, avertizand insa asupra pericolului islamofobiei, scrie AFP, citată de HotNews.ro. Totodată, ministrul Afacerilor Externe, Mevlut Cavusoglu, a respins orice legatura intre islam, o "religie a pacii", si violenta.
"Nu este o abordare corecta sa asociezi islamul cu terorismul (...) exista de asemenea atacuri teroriste comise de credinciosi ai altor religii", a subliniat Cavusoglu.

UPDATE 17.49: Circa 100 de persoane s-au adunat intr-o piata centrala din Paris pentru a comemora victimele atentatului terorist, scrie Le Monde, citat de HotNews.ro.

17:41 Desenatorul Charb primise ameninţări din ce în ce mai importante, în ultimele zile, a declarat Rocco Contento, secretar departamental al sindicatului Unite SGP al Poliţiei, conform Le Figaro. 

17:33 Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a condamnat "atacul terifiant" comis la redacţia publicaţiei franceze Charlie Hebdo, subliniind că autorităţile americane sunt dispuse să colaboreze pentru aducerea teroriştilor în faţa justiţiei. "În aceste momente dificile, gândurile noastre sunt la victimele acestui atac terorist şi la poporul francez", a declarat Obama.

"Franţa şi minunatul oraş Paris, unde a avut loc acest atac scandalos, reprezintă o referinţă atemporală care va dăinui dincolo de percepţia odioasă a acestor criminali", a adăugat preşedintele SUA.

 

17:28 Parizienii anunţă pe reţelele de socializare că vor să iasă în Piaţa Republicii la ora locală 17, 18 - ora României, pentru a-şi arăta solidaritatea cu victimele şi susţinerea faţă de libertatea de exprimare, sub lozinca "Je suis Charlie". Prefectura se pare că nu va autoriza demonstraţia, starea de alertă fiind la nivel maxim. 

17:22 Un jurnalist care lucrează într-un sediu aflat chiar în fața Charlie Hebdo a vorbit despre 'trupuri la pământ, bălți de sânge, răniți foarte grav'.

17:17 Surse din Poliţie citate de Le figaro susţin că modul de operare al atentatorilor arată că aceştia au o pregătire de tip militar. "Se vede din modul în care ţin armele, din care înaintează calmi, cu sânge rece. Cu siguranţă au avut o pregătire de tip militar. Nu e vorba de nişte exaltaţi care au acţionat în urma unui impuls" - declară sursele din Poliţie. 

17:14 "Franţa a fost lovită în inimă" - declaraţia lui Manuel Valls, premierul Franţei 

16:58 Prefectura Paris lansează nivelul de alertă teroristă Vigipirate. Se cere anularea tuturor activităţilor extraşcolare ale copiilor. 

16:53 Explozia de lângă o sinagogă din Paris semnalată de Bloomberg a fost accidentală, la un autoturism, nu are legătură cu atentatul, anunţă presa franceză. 

16:50 CNN publică o filmare a momentului în care unul din poliţiştii care păzea sediul revistei este pus la pământ şi împuşcat de un terorist. 

"Este poate putin pompos ce o sa va spun, dar prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi", declara, in urma cu doi ani, Stephane Charbonnier, alias Charb, caricaturist si director al Charlie Hebdo, ucis miercuri in atentatul terorist asupra saptamanalului de satira, conform Hotnews.

Update 16:36 La atac au participat trei persoane, doi atacatori şi un şofer

Mărturia desenatoarei COCO, care lucrează la Charlie Hebdo şi care a fost ameninţată de terorişti pentru a introduce codul de acces în redacţie: "Plecasem să îmi iau fetiţa de la creşă şi când am ajuns în faţa uşii imobilului yiarului doi oameni cu cagule şi arme ne+au ameninţat în mod brutal. Voiau să intre, să urce. Am introdus codul. Au tras asupra lui Wolinski, Cabu (desenatorii ucişi în atac, n.r.). A durat cinci minute...Mă ascunsesem sub un birou...Vorbeau franceza la perfecţie...Spuneau că sunt de la al+Qaeda" - a declarat Coco pentru l'Humanite. 

16.22: A murit și economistul Bernard Maris, acționar al săptămânalului Charlie Hebdo

16:10 Preşedintele român Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj în care arată că atacarea redacţiei săptămânalului francez Charlie Hebdo reprezintă un "act terorist crud şi laş" şi îi asigură pe partenerii României de întregul sprijin în lupta împotriva terorismului şi a extremismului de orice fel.

16:07 conform unei surse medicale, teroriştii au ucis o persoană la parter, după care au urcat la primul etaj și au intrat în tipografie. Acolo, corpurile celor împușcați au fost găsite unul peste altul

16:04 Alertă teroristă şi la publicaţia spaniolă El Pais din Madrid, unde a fost găsit un colet suspect

15:54 CABU şi CHARB, doi dintre caricaturiştii ucişi în atac:

15:50 Ultima caricatură publcată de Charb, desenatorul ucis în atac: 

UPDATE 15:45 Ce caricatură publicase Charlie Hebdo cu câteva minute înainte de atentat - 

Discuție Ponta-Iohannis-Maior despre atacul din Paris: În România nu va fi sporit gradul de alertă 

UPDATE 15.10 Masina atacatorilor a fost găsită de polițiști. A fost abandonată la Pantin, o suburbie a Parisului. O jurnalistă care a fost martora atacului a declarat pentru l'Humanité că cei doi atacatori vorbeau franceza foarte bine, fără accent de străin. 

UPDATE 14. 52:  Potrivit Le Monde, Charb, directorul si principalul caricaturist al Charlie Hebdo, a decedat. El a murit in spital, in urma ranilor.

UPDATE 14.47: Primele imagini cu cei doi agresori. Potrivit martorilor ei ar fi strigat "L-am razbunat pe profetul Mahomed si l-am ucis pe Charlie Hebdo!"

UPDATE 14.24: Numărul celor decedați a ajuns la 12, anunță Le Figaro.

UPDATE 14.20: 11 morți, 5 persoane în stare critică și aproximativ 20 de răniți - ultimul bilanț anunțat de autoritățile franceze

UPDATE 14.00: Presedintele Francois Hollande a ajuns la fața locului. "Autorii acestor atacuri vor fi anchetati. Franta este in stare de soc. Este un atac terorist, nu exista nicio indoiala. Vom reactiona cu fermitate, insa cu grija pentru unitatea nationala. Suntem intr-un moment dificil, alte atentate trebuie evitate" 

UPDATE 13.35 : Sediul săptămânalului de satiră Charlie Hebdo se afla sub "protecția discretă a poliției pariziene"  la momentul atacului, scrie Le Figaro. După atac, s-a decis ca toate redacțiile din Paris să fie protejate de forțe de ordine. 

UPDATE: 11 morți, între care doi polițiști, și zece răniți în urma atacului armat de la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo. Dintre cei zece răniți, cinci sunt în stare gravă. Președintele francez, Francois Hollande a venit la sediul Charlie Hebdo unde a avut loc atacul armat. 

UPDATE: Cei doi atentatori ar fi parasit scena atentatului intr-o masina neagra, spune un martor citat de Le Monde.

Martorii au declarat că doi bărbaţi mascaţi au intrat în clădire în jurul orei locale 11.30 (12.30, ora României), strigând "Allah Akbar" şi "Profetul a fost răzbunat".

Două persoane cu cagule și arme Kalashnikov au atacat sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed, scrie bbc.com.

Ultimul mesaj pe Twitter al redacției fusese o caricatură a liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi.La ora 12.28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: "Urari si lui Al Bghdadi". In caricatura, acesta vorbeste la un microfon si spune "Si mai ales sanatate!". Textul care insoteste imaginea este "Cele mai bune urari, apropo". 

Postul de radio France Info, citat de Reuters, precizează că există zece morți și cinci răniți în urma atacului. 

In noiembrie 2011 sediul parizian al publicatiei satirice Charlie Hebdo, care publicase o editie dedicata legii islamice sharia, cu "Mahomed redactor sef", a fost distrus dupa ce a fost atacat cu cocktailuri molotov, iar site-ul saptamanalului sau a fost piratat, scrie hotnews.ro.

Ulterior, in septembrie 2012, Charlie Hebdo a publicat noi caricaturi cu profetul Mahomed "in pozitii indraznete". Ca urmare, directorul publicatiei a anuntat ca site-ul a fost "blocat deoarece a fost piratat".

Etichete: atac armat, atac terorist, Charlie Hebdo, redacție

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE