ATAC ARMAT la un colegiu din SUA: Autoritățile au confirmat cel puțin 10 morțiCel puțin zece oameni au fost uciși după ce un bărbat a deschis focul într-un colegiu din statul american Oregon.

ATAC ARMAT la un colegiu din SUA: Autoritatile au confirmat cel putin 10 morti
ATAC ARMAT la un colegiu din SUA: Autoritățile au confirmat cel puțin 10 morți

Zece oameni au fost uciși, iar alți 20 au fost răniși după ce un bărbat a deschis focul în campusul Umpqua Community Coollege din Roseburg, Oregon.

Atacatorul a fost prins și se află în custodia poliției. Nu se știe încă dacă acesta f ost rănit. 

Umpqua Community Coollege din Roseburg, Oregon, are 3.300 de studenți la zi și 16,000 part-time. A fost fondat în 1964.

În ultimii ani, în școli și universități din SUA au avut loc mai multe cazuri asemănătoare. În 14 decembrie 2012, în Newtown, statul Connecticut, un tânăr de 20 de ani a omorât 26 de persoane într-o școală. Printre morți au fost 20 de copii, scrie Digi24.ro. 

În 16 aprilie 2007, în Blacksburg, Virginia, un bărbat înarmat a deschis focul în campusul universităţii Virginia Tech, provocând moartea a 32 de persoane.

În 21 martie 2005, la Red Lake, Minnesota, cel puţin nouă persoane au fost ucise şi alte şapte rănite prin împuşcare de către un licean care apoi s-a sinucis.

La 20 aprilie 1999, în Littleton, Colorado, Eric Harris, în vârstă de 18 ani, şi Dylan Klebold, de 17 ani, au împușcat 12 elevi ai liceului din Colombine şi un profesor, apoi s-au sinucis.

Etichete: atac armat, colegiu, SUA

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h