Atac cu bombă la sediul unei reviste. Un jurnalist a murit şi alţi trei oameni au fost răniţiSediul unei reviste radicale  din Istanbul, care sustine gruparea Stat Islamic, a fost ţinta unui atac cu bomba, miercuri seara. În urma atacului, un jurnalist a murit, iar alte trei persoane au fost rănite.

Atac cu bomba la sediul unei reviste. Un jurnalist a murit si alti trei oameni au fost raniti
Atac cu bombă la sediul unei reviste. Un jurnalist a murit şi alţi trei oameni au fost răniţi
Foto: economica.net

Potrivit unui comunicat al politiei turce, "o bomba lasata la intrarea in sediul revistei a explodat cand usa s-a deschis". Printre cei răniţi se numără şi redactorul-sef al publicatiei, relateaza CNN.

Revista Adimlar publica frecvent articole antiamericane, iar redactorul-sef, Ali Osman Zor, a aparat gruparea jihadista Stat Islamic, intr-un interviu acordat in octombrie postului CNN, scrie bzi.ro.

Pe 7 ianuarie, întreaga Europă a fost zguduită de un atac terorist la sediul saptamanalului francez de satira "Charlie Hebdo" În urma atacului, 12 oameni au murit, iar alţi 11 au fost răniţi, din care 4 aveau răni grave. După acest atac terorist, sute de mii de oameni au participat la manifestaţii în stradă, în memoria victimelor atacului de la "Charlie Hebdo".

Vezi şi: Mărturiile unui jurnalist de la Charlie Hebdo, după atac: "Când am ajuns, era oribil" VIDEO

Etichete: atac, bombă, revistă, Statul Islamic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE