Atac în Capitală! Tânăr tăiat cu cuţitul într-o staţie de autobuzUn incident extrem de grav a avut loc luni într-o stație de autobuz din Capitală. După ce a izbucnit un conflict între doi tineri, unul dintre ei a fost grav rănit la gât. Poliția și ambulanța au intervenit de urgență.

112
112

 

Atacul a avut loc luni, în jurul prânzului, în apropiere de Piaţa Delfinului. Doi tineri s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei a scos un obiect ascuţit cu care l-a lovit pe celălalt bărbat în zona gâtului. Imediat după atac, agresorul a fugit.

Incidentul violent a fost anunţat la 112 de mai mulţi oameni aflaţi în staţia de autobuz în momentul atacului. La locul incidentului au ajuns o ambulanţă, dar şi poliţişti de la Secţia 9. Oamenii legii au ridicat filmările făcute de camerele de supraveghere din zonă. Agresorul este acum căutat de poliţişti.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Pantelimon şi din fericire starea lui nu este gravă.

Etichete: . statie de autobuz, atac, Bucureşti

0/2 COMENTARII
Slick
26 feb 15:58
+0
VOTURI
-0
Pentru ei, Delfinului e tot aia cu Cora Pantelimon. Daca e in Pantelimon, nu mai conteaza ca e la 2 km de locul precizat. Stire de kko, nedocumentata.
Milford
25 feb 20:24
+0
VOTURI
-0
eronat, am vazut politie azi si ambulanta in zona Cora Pantelimon nu Delfinului. Corect MILITIA 9 era la fata locului cu 2 echipaje.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE