ATAC TERORIST în Ierusalim. Un camion a intrat într-un grup de soldaţiUn camion a intrat duminică într-un grup de soldați israelieni în zona Armon Hanatziv în Ierusalimul vechi, una dintre locațiile intens circulate.

ATAC TERORIST in Ierusalim
ATAC TERORIST în Ierusalim

Cel puțin patru persoane au murit și cel puțin 15 au fost rănite, a anunțat poliția israeliană. Poliția a anunțat că nu este vorba despre un accident și că toate victimele, trei femei și un bărbat, aveau în jur de 20 de ani.

Șoferul camionului a fost identificat, era palestinian și locuia în Ierusalimul de Est. A fost împușcat pe loc.

Este cel mai sângeros atac care are loc la Ierusalim din ultimele luni și a avut drept țintă un grup de recruți ai armatei israeliene aflați în excursie pe promenada Armon Hanatziv, o locație pavată cu vederea panoramică a orașului vechi.

Roni Alsheich, șeful poliției naționale israeliene, a spus că nu exclude ca atacatorul să se fi inspirat din recentul atac de la Berlin care a ucis 12 oameni în decembrie 2016.

"Este, fără îndoială, posibil să fi fost influența de ce a văzut la televizor, dar e dificil să înțelegi ce îi trece prin minte unui individ pentru a determina ce l-a motivat, dar aceste lucruri au un efect, fără îndoială" a spus Alsheich jurnaliștilor.

Un șofer de autobuz, martor al atacului, a declarat pentru postul de radio israelian că atacatorul a avut drept țintă un grup de soldați. Aceștia au răspuns cu focuri de armă și atacatorul a dat cu spatele și a trecut cu camionul peste ei.

"Au tras în el până l-au neutralizat", a declarat martorul.

Etichete: atac ierusalim, atac terorist ierusalim

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE