ATAC TREN GERMANIA. Zeci de călători, LOVIŢI de un ADOLESCENT AFGAN cu un TOPOR VIDEOATAC TREN GERMANIA. Autorul atacului comis în Germania a fost un cetăţean afgan în vârstă de 17 ani, care a folosit un cuţit şi un topor, rănind patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică, anunţă Ministerul de Interne al landului Bavaria, precizând că alte 14 persoane sunt în stare de şoc.

Atac tren Germania
Atac tren Germania
Foto: news.ro

ATAC TREN GERMANIA. Adolescentul afgan a încercat să atace 18 persoane cu un topor şi cu un cuţit. Ministerul de Interne din Bavaria a comunicat că au fost rănite patru persoane, dintre care trei sunt în stare critică. Alte 14 persoane sunt în stare de şoc, scrie Mediafax.

Tânărul de 17 ani de origine afgană a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii trenului, dar a fost împuşcat mortal de poliţie. Conform unui purtător de cuvânt al Poliţiei regionale, cel puţin trei persoane sunt în stare gravă în urma atacului.

În total, au fost atacate 18 persoane, dar majoritatea au scăpat cu răni uşoare. Presupusul autor al atacului a încercat să fugă de forţele de ordine după ce atacase pasagerii cu un topor şi cu un cuţit, dar a fost împuşcat mortal de poliţie. Atacul a avut loc luni seară într-un tren regional care circula între localităţile Treuchtlingen şi Würzburg, în centrul Germaniei. Poliţia germană a confirmat incidentul, precizând că au fost rănite cel puţin zece persoane, trei fiind în stare critică. Nu există informaţii despre despre motivele agresorului.

 

Etichete: atac germania, atac topor, atac tren germania, atat tren, Germania, tanar afgan, tanar impuscat, terorist, terorist impuscat

0/1 COMENTARII
vlad
19 Jul 10:07
+0
VOTURI
-0
Mda, e doar vina lor ca nu i-au expulzat... hai ca sirieni inteleg, unde sa-i trimiti? Nu mai ai unde, in plus sirienii sunt educati, au avut o tara stabila pana acum 3-4 ani, pot fi integrati. Dar afgani, pakistanezi, eritreeni??? Nici nu stiu ce e aia cultura vestica... nu vor sa stie. Sunt foarte greu de integrat, automat daca nu sunt integrati se radicalizeaza din saracie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE