Atănăsoaei: În Bucureşti sunt şcoli şi grădiniţe cu risc seismicMihai Atanasoaei spune ca multe scoli din Bucuresti au risc seismic
Mihai Atanasoaei spune că multe școli din București au risc seismic

După ce edilul-şef al Capitalei şi-a prezentat bilanţul la cei patru ani de mandat, prefectul Mihai Atănăsoaei atrage atenţia că salubrizarea din Bucureşti lasă de dorit, problema maidanezilor nu a fost rezolvată, oraşul este campion la tergiversarea Legii 10, iar zeci de şcoli şi grădiniţe au risc seismic. ”Noi vom propune: sterilizarea maidanezilor şi a celor de rasă comună şi cu stăpân, apoi îngrijirea patrupedelor în adăposturi pe toată durata lor de viaţă, eutanasierea câinilor bolnavi incurabil şi a celor agresivi, dar şi a celor cu boli periculoase, duşi deja în adăposturi, a declarat prefectul într-un interviu acordat evz.ro.

Potrivit lui Atănăsoaei, în Bucureşti sunt zeci de şcoli şi grădiniţe cu risc seismic. El a menţionat, însă, că unele instituţii publice au intrat deja în consolidare.

Atănăsoaei a mai precizat că în Sectorul 5 al Capitalei sunt cei mai mulţi câini, dar şi cele mai multe depozite ilegale de gunoaie. ”Dacă primarul nu face curăţenie, mizeria alimentează multe alte probleme: maidanezi, sănătatea oamenilor şi viaţa socială a locuitorilor. În toate sectoarele există depozite ilegale de gunoi. În sectorul condus de Marian Vanghelie sunt cele mai multe. E singurul primar care nu şi-a angajat o firmă de salubritate, dar nici nu şi-a consolidat serviciul public de curăţenie”, a mai arătat prefectul.

Prefectul a spus şi că a atras atenţia Poliţiei cu privire la campania electorală ilegală. ”De exemplu, domnul Călin Popescu Tăriceanu apărea pe un mesh şi era un mesaj că el îl susţine pe un candidat la locale. Cu tot respectul, aşa ceva nu se face. Am înţeles că aveau autorizaţie de la o instituţie subordonată Consiliului General, timp în care Primăria a dat jos mesh-urile cu parlamentarii chiulangii”, a mai precizat Atănăsoaei.

Etichete: câini vagabonzi, grădiniţe, Mihai Atănăsoaei, prefect, risc seismic, şcoli

0/0 COMENTARII
Dinu Dumitrescu
09 apr 13:02
+0
VOTURI
-0

Toate problemele semnalate de prefect nu au putut fi rezolvate din cauza opozitiei consilierilor PDL,care au majoritatea.Se stie ca acestia s-au opus oricarei propuneri venite din partea lui Sorin Oprescu!

Ioana Alexandra Ghinda
09 apr 12:47
+0
VOTURI
-0

Atanasoaiei nu a aflat in 4 ani de mandat ca salubritatea nu mai intra in atributiile Primariilor de Sector. Pe de alta parte, pentru reabilitarea cladirilor cu risc seismic este nevoie si de avizul CGMB, acolo unde PDL-ul reprezinta majoritatea impreuna cu PRM si PNG.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h