Atănăsoaei pune sigiliu pe tarabele ilegale din complexul EuropaMihai Atanasoaei vrea sa darame toate tarabele construite ilegal in complexul comercial Europa
Mihai Atanasoaei vrea să dărâme toate tarabele construite ilegal în complexul comercial Europa

Marţi, în urma unei razii de amploare efectuate în complexul comercial Europa, prefectul Capitalei a anunţat că în acest complex se practică activităţi comerciale neautorizate, efectuate chiar şi de persoane fizice, uneori minore.

Atănăsoaei a declarat, în direct la Realitatea TV, că, potrivit Direcţiei Sanitar-Veterinare, alimentele comercializate nu respectă condiţiile de igienă şi pun în pericol sănătatea  bucureştenilor şi a celor care ajung acolo.

În Complexul Europa nu există case case de marcat, nu există acte de provenienţă a mărfii, se spală bani. Controalele demarate azi au ca scop stoparea fenomenului nelegal, stoparea activităţilor ilicite. Vom pune sigilii şi vom proceda la confiscarea mărfii nelegale. Poliţia şi jandarmeria vor păzi sigiliile statului. Vă reamintesc că ruperea de sigilii este infracţiune si se pedepseşte cu închisoare între o lună şi un an”, a avertizat prefectul.

Atănăsoaei a mai declarat că toţi cei care desfăşoară activităţi nelegale nu vor mai putea face acest lucru. Acesta a precizat că i-a înştiinţat pe proprietarii terenurilor că toate construcţiile ilegale vor fi demolate. ”Nu există decât o autorizaţie de construcţie legală în Complexul Europa. Cu excepţia unei singure autorizaţii de constrtucţii emisă în 2008, nici o altă clădire nu are autorizaţie de construcţie, nici măcar provizorie, potrivit constatărilor Inspectoratului de Stat în Construcţii”, a punctat Atănăsoaei.

Prefectul a declarat că, potrivit unei analize efectuate de Garda Financiară, evaziunea fiscală ajunge la 12 milioane euro anual, însă, ”probabil e mai mare”, potrivit declaraţiilor lui Atănăsoaei.

Reprezentanţii celor nouă instituţii de stat care au participat la razie auscoperit, printre altele, că în acest complex comercial se face evaziune fiscală, preţurile nu sunt afişate, nu se respectă legislaţia muncii, nu există hidranţi pentru prevenirea şi stingerea incendiilor, nu se afiş preţurile şi nu se respectă legile contabile. de

Etichete: acte de provenienţă, Autorizaţie de construcţie, evaziune fiscală, ilegal, marfă, Mihai Atănăsoaei, prefect, tarabe

0/0 COMENTARII
Liviu
29 nov 15:26
+0
VOTURI
-0

Umflatu asta cu fata de handicapat incearca sa scoata capul din neagra uitare in care s-a aruncat singur.

Amice, te tradeaza moaca. Du-te si te culca la loc. Te trezim noi cand te schimba Boculets.

Somn usor !

Geo
29 nov 17:55
+0
VOTURI
-0

Ai stand in Europa?? Ti se pare normal sa faca toti bani pe acolo fara sa plateasca un sfantz taxe.Ne vaitam ca nu sunt bani in bugetul primariei pentru anumite proiecte iar cand cineva ia atitudine ne ridicam de cur-n sus.

Ioana Alexandra Ghinda
29 nov 13:53
+0
VOTURI
-0

Deci sa intelegem ca puneti sigiliu doar pe tarabele care nu au autorizatie de constructie. Iar in cazul in cadre au autorizatie, dar nu au casa de marcat, totul este in regula si mai traiesc linistiti inca 4-5 luni.(cam atat a trecut de la vizita lui Boc si scandalul aferent)

vallym
29 nov 22:42
+0
VOTURI
-0

Ioana, lasa spiritul critic...acolo trebuie clar facuta ceva...e vorba de o evaziune care tine de mult, a inceput pe vremea psd-ului care a tolerat aceasta groapa de gunoi a Bucurestiului...de fiecare data cand ajung acolo, parca ma intorc in timp, e o mizerie crasa, pe niste strazi neasfaltate, unde parca te paste primejdia la orice pas...felicitari d-le prefect, va rog frumos inchideti aceasta mizerie chinezeasca, ce nu produce altceva decat evaziune...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE