Atelier GRATUIT pentru părinţi, organizat de Shakespeare School: Cum să creşti copii fericiţiShakespeare School invită părinţii la un atelier GRATUIT în care să înveţe cum să crească copii fericiţi, cu mentalitate de învingător.

Atelier GRATUIT pentru parinti, organizat de Shakespeare School: Cum sa cresti copii fericiti
Atelier GRATUIT pentru părinţi, organizat de Shakespeare School: Cum să creşti copii fericiţi

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School vă invită să descoperiţi un instrument inovativ de parenting: evenimentul cu participare GRATUITĂ „Educaţia pozitivă şi Teoria Inteligenţelor Multiple", care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogării 87, București).

Speakeri:
Mirela Horumbă, psiholog specializat în consiliere parentală
Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

Iniţiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educaţie parentală care să îi ajute pe părinţi să îşi crească copiii cu mentalitate de învingător, pentru a putea ajunge adulţi fericiţi şi de succes, transmit organizatorii printr-un comunicat de presă.

"Trăim într-o lume complexă în care părinţii trebuie să îşi echipeze copiii cu forţa de a face faţă provocărilor vieţii. Toţi părinţii îşi doresc copii care să devină adulţi responsabili, instruiţi, fericiţi şi de succes. Singurul instrument care îi ajută cu adevărat pe copii să dobândească toate aceste calităţi este educaţia pozitivă. Acest instrument se află la îndemâna părinţilor, acasă, iar la şcoală poate fi uşor transmis de către profesori. Marea provocare este că atât părintele, cât şi profesorul, au nevoie să înţeleagă că acest instrument există, că este uşor de folosit, o dată descoperit, şi că îl pot folosi pentru a construi mentalitatea de învingător a copilului. Singura condiţie obligatorie este să îl folosească într-o manieră corectă.", adaugă sursa citată.

Ce vor învăţa părinţii prezenţi la eveniment:

Să recunoască lucrurile bune pe care le fac copiii lor, să îi aprecieze verbal pentru ele
Să ofere copiilor o educaţie echilibrată, fără etichete pozitive care atrag dezamăgire pe termen lung
Să elimine total pedepsele înlocuindu-le cu consecinţe echilibrate, sănătoase emoţional
Să recunoască şi să elimine total abuzurile verbale şi emoţionale din viaţa copiilor
Să aplice practic Educaţia Poziţiva în viaţa de zi cu zi

Pentru a vă înscrie la eveniment, completaţi formularul de AICI.

Evenimentul este susţinut de B365.ro.

Etichete: atelier, părinţi, shakespeare school

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE