Ateliere educative și teatru de păpuși, în weekend-ul 25-26 aprilie, la Kids Club Plaza RomâniaMai multe evenimente ce vor avea loc în mall-ul Plaza România, dedicate atât celor mici, cât şi celor mari, vor fi organizate în weekend-ul 25–26 aprilie 2015 de către Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6.

Evenimente pentru copii in weekend-ul 25-26 aprilie la Kids Club Plaza Romania
Evenimente pentru copii în weekend-ul 25-26 aprilie la Kids Club Plaza România

Sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 – 14.00, părinţii şi copiii sunt aşteptaţi la Kids Club Plaza România cu tematici educative, interactive şi, mai ales, distractive! Primăria Sectorului 6 a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că și în weekend-ul 25-26 aprilie copiii vor putea învăța jucându-se în Plaza România.

Activităţile Kids Club cuprind:

- teatru clasic,

- teatru de păpuşi

- teatru de umbre

- jocuri de distracţie, jocuri de rol şi jocuri de mimă

- basme româneşti

- spectacol interactiv

- ateliere educative

Evenimentul îşi propune să le ofere copiilor oportunitatea de a-şi dezvolta creativitatea, imaginaţia şi de a învăţa lucruri noi şi folositoare.

În fiecare sâmbătă, începând cu orele 17.00, iubitorii de muzică se vor putea bucura de un spectacol susţinut de Alexandra Uşurelu, care a încântat deja membrii comunităţii din cartierul Crângaşi, a doua zi de Paşte, în data de 13 aprilie.

Etichete: copii, evenimente, jocuri, Kids Club Plaza, Plaza România, primaria sectorului 6, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE