Atenție în trafic: Semafoare defecte în trei intersecții din CapitalăBrigada Rutieră anunţă că, vineri dimineaţă, semafoarele din două intersecţii aglomerate sunt defecte, iar traficul auto este restricţionat pe anumite porţiuni de drum din Bucureşti.

semafoare defecte (Foto mesageruldeneamt.ro)
semafoare defecte (Foto mesageruldeneamt.ro)

Brigada Rutieră din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că, vineri dimineaţă, semafoarele sunt defecte în următoarele intersecții: 
- Sos. Pantelimon - Sos. Morarilor
- Bd. Ion Mihalache – Bd. Banu Manta
- Sos. Vitan Barzesti – Sos. Oltenitei.

Traficul rutier este închis în Drumul Taberei, între str. Valea Argeşului şi str. Valea Ialomiţei, din cauza lucrărilor la metrou. Traficul rutier mai este restricţionat şi pe Calea Văcăreşti şi şos. Mihai Bravu, pe sensul dinspre Piaţa Sudului către Calea Vitan, din cauza lucrărilor la pasajul rutier suprateran Mihai Bravu. Totodată, lucrările de reabilitare demarate pe bd. Aerogării, cele din zona Drumul Taberei nr. 34, pentru construcţia magistralei de metrou M5, şi modernizarea căii de rulare a tramvaiului, pe bd. Liviu Rebreanu, restricţionează traficul rutier şi în aceste zone.

În ultimele 24 de ore, în Capitală , s-au produs 16 accidente rutiere în urma cărora 3 persoane au fost rănite grav iar alte 13 rănite uşor.

Etichete: accidente, semafoare defecte, trafic, trafic închis

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE