Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe o șosea importantă din Capitală, începând din această searăÎn conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în fiecare week-end, până pe data de 25 august 2013, se va desfăşura campania „Capitala creşte verde”. Astfel, traficul auto pe o porţiune din Şos. Kiseleff va fi restricţionat.

TRAFIC RESTRICTIONAT, in weekend, in Centrul Capitalei. Rute ocolitoare
TRAFIC RESTRICŢIONAT, în weekend, în Centrul Capitalei. Rute ocolitoare
Foto: ziuanews.ro

Prin urmare, traficul rutier va fi restricţionat începând din ziua de vineri ora 22:00 până duminică ora 15:00, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe str. Monetăriei.

Rute ocolitoare:
Bd. Kiseleff – Str. Ion Mincu – Bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi ale poliţiei locale.

Pietonii sunt sfătuiţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Etichete: Capitala creşte verde, Kiseleff, restricţii de trafic, trafic restricţionat

0/1 COMENTARII
info
09 aug 16:27
+0
VOTURI
-0
http://infoinsider.ro/2012/07/15/via-sport-acces-gratuit-dar-cu-timp-limitat/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h