Atenție! Radare în cascadă pe DN1, A1 și A2Turiștii care pleacă în acest week-end la munte sau la mare trebuie să conducă cu prudență, pentru că pe cele mai aglomerate artere de circulație, DN1, A1 și A2 au fost amplasate zeci de radare în cascadă.

Incendiu de vegetatie, langa autostrada A1
Incendiu de vegetatie, langa autostrada A1
Foto: panoramio.com

Sâmbătă, polițiștii i-au sancționat pe zeci de șoferi care circulau pe DN1, Autostrada A1 și Autostrada A2.

Noua spaimă a şoferilor se numeşte pistolul radar cu undă laser. Aceasta este noua tehnică folosită de poliţiştii de la Brigada Rutieră pentru a-i prinde pe vitezomani. Raza de acțiune a noului tip de laser este de 1.200 de metri.

Conducătorii auto au fost sancționați sâmbătă pentru că nu au respectat regulile de circulație, au condus cu viteză excesivă, fără să poarte centură, sau pentru că le-au arătat semne obscene oamenilor legii.

La nivel național sunt amplasate sute de radare în cascadă.

Turiștii sunt nemulțumiți de noile metode aplicate de polițiști pentru prinderea vitezomanilor și spun că ar trebui să fie avertizați în ce zone sunt radare. De asemenea, unii s-au plâns și de faptul că polițitșii care îi fotografiază de pe pasarelele amplasate pe DN1 nu sunt îmbrăcați în uniformă.

Vineri, oamenii legii au aplicat peste 8.000 de amenzi în toată țara, mai mult de jumătate din sancțiuni fiind aplicate pentru viteză excesivă. Vânătoarea de vitezomani va continua şi mâine pe Drumul Naţional 1, dar şi pe Autostrada Soarelui, scrie realitatea.net.

Etichete: radar, radar DN1, radare în cascadă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h