Atenționare de călătorie emisă de MAE: Blocaje ale traficului rutierMinisterul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau se află pe teritoriul Sloveniei asupra posibilității apariției unor blocaje majore ale traficului rutier între Ljubljana și Koper, pe unul dintre cele mai aglomerate tronsoane ale autostrăzii A1, care leagă Slovenia de Italia.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: Blocaje ale traficului rutier
Atenționare de călătorie emisă de MAE: Blocaje ale traficului rutier

Compania slovenă pentru administrarea autostrăzilor a anunțat că va fi asigurat un culoar suplimentar pe autostrada dintre Ljubljana și Koper pentru sensul de mers în care traficul va fi mai intens, în timpul orelor de vârf și la sfârșit de săptămână.

Totodată, este de așteptat ca proiectul de reparații să fie finalizat la sfârșitul lunii octombrie 2014. Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să tranziteze Slovenia să se informeze din timp asupra situației traficului rutier și a restricțiilor existente, inclusiv cele de greutate, pe pagina de internet a centrului de informare asupra traficului rutier http://www.promet.si, precum și la numerele de telefon 1970 (din Slovenia) şi 00 386 151 88 518 (internațional).

Etichete: atentionare de calatorie, Ministerul Afacerilor Externe, Slovenia, trafic blocat

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE