Atenționare de călătorie emisă de MAE pentru Franța. GREVĂ pe aeroportul din ParisMinisterul Afacerilor Externe a României atenționează cetățenii români care călătoresc în Franța că între 12 și 13 februarie personalul aeriportului din Paris se va afla în grevă.

Mecanicii de locomotiva din Germania si pilotii din Portugalia intra in GREVA
Mecanicii de locomotivă din Germania şi piloții din Portugalia intră în GREVĂ
Foto: parisiensalon.com

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Republicii Franceze că, potrivit site-ului oficial al Air France, există informaţii cu privire la o grevă în perioada 12.02.2015-13.02.2015, la care și-au anunțat prezența mai multe sindicate ale personalului Aeroportului din Paris (ADP).

Întrucât în perioada menționată pot avea loc întârzieri sau modificări ale orarului de zbor, recomandăm pasagerilor să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe site-ul oficial al companiei Air France la http://www.airfrance.fr/FR/fr/local/actualites/infos/infos-trafic-aerien-air-france.htm şi pe site-ul Direcţiei Generale a Aviației Civile http://www.developpement-durable.gouv.fr/Mouvement-social-des-personnels-d.html.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica "Sfaturi, alerte de călătorie" (http://www.mae.ro/travel-alerts), pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Etichete: atentionare de calatorie, atentionare franta, grevă, mae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE