Atenționare de călătorie MAE. Greva piloţilor şi inginerilor de zbor LUFTHANSA, joi, 16 octombrieGREVĂ LUFTHANSA, JOI, 16 OCTOMBRIE. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că Asociația „Cockpit" a piloţilor şi inginerilor de zbor germani a anunţat organizarea unei greve, în cursul zilei de 16 octombrie 2014, între orele 12.00-23.59, urmând să fie afectate toate zborurile operate de GERMAN WINGS.

Atentionare de calatorie–Greva anuntata de Asociatia pilotilor germani.GREVA LUFTHANSA 1-2 decembrie
Atenționare de călătorie–Grevă anunțată de Asociația piloţilor germani.GREVĂ LUFTHANSA 1-2 decembrie
Foto: hormoz-hotel.com

GREVĂ LUFTHANSA, JOI, 16 OCTOMBRIE.  În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

GREVĂ LUFTHANSA, JOI, 16 OCTOMBRIE. Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe paginile oficiale de internet ale companiilor:

www.germanwings.com

şi

http://www.lufthansa.com

pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

CITEȘTE ȘI: GREVĂ LUFTHANSA: Piloţi ai companiei Lufthansa vor organiza o nouă grevă, joi

GREVĂ LUFTHANSA, JOI, 16 OCTOMBRIE.  Nu vor fi afectate zborurile operate de EUROWINGS.

GREVĂ LUFTHANSA, JOI, 16 OCTOMBRIE.  Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie" (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Etichete: 16 octombrie, Atenționare de călătorie MAE, grevă Lufthansa, joi, joi 16 octombrie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE