ATENTATE BRUXELLES. Bărbatul cu pălărie, Fayçal Cheffou, eliberat de Parchetul federal belgianATENTATE BRUXELLES. Parchetul federal belgian a anunțat, luni, eliberarea lui Fayçal Cheffou, bănuit a fi "bărbatul cu pălărie" de la aeroportul Zaventem, singurul inculpat de până acum în cazul atentatelor comise pe 22 martie la Bruxelles și soldate cu 35 de morți și 340 de răniți conform celui mai recent bilanț, relatează AFP și Reuters.

ATENTATE BRUXELLES. Barbatul cu palarie, Fayçal Cheffou, eliberat de Parchetul federal belgian (Foto telegrafonline.ro)
ATENTATE BRUXELLES. Bărbatul cu pălărie, Fayçal Cheffou, eliberat de Parchetul federal belgian (Foto telegrafonline.ro)

ATENTATE BRUXELLES. 'Indiciile care au dus la arestarea numitului Fayçal C. nu au fost confirmate de evoluția anchetei în curs; cel în cauză a fost repus în libertate de magistratul de instrucție'', a declarat Parchetul federal belgian într-un comunicat, fără a oferi alte precizări.

ATENTATE BRUXELLES. Poliția belgiană a difuzat luni o înregistrare video cu bărbatul respectiv. În imagini apare individul care purta o jachetă bej și o pălărie închisă la culoare trasă pe ochi, împingând un cărucior cu bagaje pe care se afla o geantă mare neagră. Alături de el (nefiind clar în imagini) se află autorii atacurilor sinucigașe de la aeroportul Bruxelles-Zaventem: Ibrahim El Bakraoui și Najim Laachraoui, deja identificați.

ATENTATE BRUXELLES. Până în prezent, singura certitudine este aceea că cei trei atacatori sinucigași — Ibrahim El Bakraoui și Najim Laachraoui la aeroportul Bruxelles-Zaventemn și Khalid El Bakraoui în stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană — au avut legătură directă cu atentatele comise la Paris în 13 noiembrie anul trecut și soldate cu 130 de morți. Atentatele de la Paris și Bruxelles au fost revendicate de gruparea jihadistă Stat Islamic.

Sursa: agerpres.ro

Etichete: atentate Bruxelles, barbat cu palarie, eliberare Fayçal Cheffou, parchetul federal belgian

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE