ATENTATE BRUXELLES. Un suspect a recunoscut că este "bărbatul cu pălărie" de pe aeroportProcuratura federală a Belgiei a anunțat, sâmbătă, că belgiano-marocanul Mohamed Abrini a recunoscut că este "bărbatul cu pălărie" de pe aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, adică cel de-al treilea membru al comandoului care a comis la 22 martie dublul atentat de la aeroport, transmite Reuters.

"L-am confruntat cu proba video pregătită de unitatea noastră specială. A trebuit să recunoască că a fost el", a declarat un purtător de cuvânt al biroului procurorului federal. Abrini le-a mai spus anchetatorilor că și-a aruncat geaca de culoare crem într-o pubelă și și-a vândut pălăria, a explicat procuratura într-un comunicat de presă succint.

Abrini era considerat până acum a fi suspect-cheie în atentatele din noiembrie 2015 din Paris și nu era clar dacă avea legătură și cu atentatele din Bruxelles.

El a fost arestat vineri la Bruxelles și inculpat sâmbătă pentru "asasinate teroriste" și "participare la activitățile unei grupări teroriste".

Etichete: atentat aeroport Bruxelles, atentate Bruxelles, suspect atentat bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE