Atenţie de unde cumpăraţi legume! Falşi producători, depistaţi de poliţişti, în Sectorul 2. FOTODoi vanzători ambulanți, falși producători, care ofereau spre vânzare varză, vinete, ardei, roşii şi mere pentru care nu aveau acte de proveniență și pe care le expuneau în alte locuri decât cele special amenajate, rescpectiv direct în duba de transport sau în lăzi improvizate puse direct pe stradă, au fost depistaţi de poliţiştii locali ai Sectorului 2, marfa fiind în întregime confiscată. 

Cetățenii Sectorului 2 transmit periodic sesizări la Poliţie ce vizează faptul că în zonele destinate accesului pietonal din zona Lacul Tei nu se poate circula, din cauza comercianților care si-au expus marfa neautorizat.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au identificat și sancționat vineri, 23 octombrie 2015, pe Str. Ion Berindei nr.10 – 12, ora 10:30, doi vanzători ambulanți, falși producători, care ofereau spre vânzare produse pentru care nu aveau acte de proveniență și pe care le expuneau în alte locuri decât cele special amenajate.

Acestia au fost sanctionati conform Legii 12/1990 cu avertisment, iar mărfurile fără acte de proveniență au fost confiscate , urmându-se procedura pentru valorificarea acestora.

"Preţul mai redus cu care încearcă să vă ademenească vânzătorii ambulanţi nu merită riscurile pe care vi le asumați cumpărând aceste produse din portbagajul unei maşini sau de pe trotuar. Fă-ţi cumpărăturile numai din interiorul piețelor agroalimentare, din magazine alimentare sau din alte locuri special amenajate, acolo unde exista conditii optime de depozitare, evitând astfel riscul îmbolnavirii!", recomandă poliţiştii Sectorului 2. 

Etichete: falsi producatori, legume, politia locala Sector 2, Sectorul 2, varza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h