ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE. Femeie CĂLCATĂ de TRAMVAI în Rusia. Îşi verifica TELEFONUL MOBIL pe şineO femeie a fost călcată de un tramvai în Moscova, după ce aceasta şi verifica telefonul mobil chiar pe linia de tramvai, fără a fi atentă la ce se întâmplă în jur. Imaginile şocante au fost filmate chiar de camera din mijlocul de transport în comun.

Femeie calcata de tramvai
Femeie călcată de tramvai

Momentul şocant a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în cabina vatmanului, iar din imagini se vede clar cum femeia butona telefonul mobil fix pe linia de tramvai, fără a sesiza ce se întâmplă în jurul ei.

 

În cele din urmă femeia observă tramvaiul, însă este prea târziu pentru a se mai putea feri, astfel că este accidentată mortal. Nici vatmaniţa nu a avut timp să reacţioneze, astfel că a oprit tramvaiul abia după impactul mortal, scrie Mediafax.

Etichete: femeie calcata de tramvai, imagini tramvai, tramvai, tramvai rusia

0/2 COMENTARII
GIUREA
26 sep 09:42
+0
VOTURI
-0
Vina e a vatmanitei ,pentru ca femeia daca se afla in traversarea strazi era pe trecerea de pietoni ,se vede clar acest lucru.
Andrei
24 sep 17:11
+0
VOTURI
-0
Mamaie-vatman cred ca nici nu vede prea bine si se mai misca si in reluare (reflexe zero). Nu mai vorbesc de amarata aia care verifica telefonul pe sine. Vai de capul ei saraca, a platit cu viata. Totusi, sunt sigur ca daca 'la manivela' era cineva tanar, nu se mai producea nenorocirea. Mamaie nici nu nimereste in prima faza maneta de frana. Ca sa nu mai zic ca franeaza cand e la 1m de ea desi se vedea de la 10 ca e pe sine...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h