Cât costă un bilet "la negru" la finala Europa League de la BucureştiFinala Europa League se va desfasura pe National Arena pe data de 9 mai 2012
Finala Europa League se va desfășura pe National Arena pe data de 9 mai 2012

Mare grijă ce cumpăraţi! Tichetele sunt nominale, aşa că nu o sa puteţi intra pe stadion. În plus, vânzarea la negru este ilegală, iar cei prinşi vor ajunge pe mâna poliţiei, avertizează reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Zeci de români au de vânzare bilete pentru finala Europa League din 9 mai.

Reporterii Pro TV au început negocierea la telefon, cu un bărbat care are bilete la peluză. Le-a cumpărat cu 150 de lei bucata, dar acum are alte pretenţii: vrea 1.000 de lei pe un bilet.

Florin Leonte, managerul de ticketing pentru finala Europa League susţine că accesul pe stadion se va face după ce biletul va fi scanat, iar numele de pe actul de identitate al posesorului va coincide cu cel din sistem. În caz că vreţi să-l donaţi trebuie să trimiteţi un email pe site-ul oficial, prin care să anunţaţi numele noului deţinător.

Vânzarea pentru finala Europa League a fost oprită în România la sfârşitul lui 2011, când s-au epuizat 20.000 de bilete. Despre o nouă tranşă se va pune problema doar dacă cele două finaliste vor renunţa la o parte dintre tichetele care le revin.

Sursa: stirileprotv.ro

Etichete: 9 Mai, finala europa league, frf, meci, naţional arena

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE