Atenție la consumul de grapefruit. Are efecte adverse periculoase și poate provoca decesulGrapefruit-ul este cunoscut ca un fruct sănătos, bogat în vitamina C. Ceea ce nu se știe însă, este faptul că în combinaţie cu alte substanţe, fructul sau sucul acestuia poate provoca efecte adverse grave şi chiar moartea, scrie Bloomberg.

Atentie la consumul de grapefruitul. Are efecte adverse periculoase si poate provoca decesul
Atenție la consumul de grapefruitul. Are efecte adverse periculoase și poate provoca decesul

Cercetătorii americani au avertizat încă din 1999 asupra efectelor adverse pe care le poate avea consumul de grapefruit sau de suc de grapefruit. Grapefruitul a apărut în Barbados, fiind un hybrid dintre pomelo şi diverse soiuri de portocal şi conţine substanţe chimice care asociate cu consumul de medicamente anti-colesterol poate duce la insuficienţă renală

Chiar şi aşa, doi americani, Stewart şi Lynda Resnick vor să transforme trăsăturile „negative” ale fructului într-o afacere profitabilă, aşa cum au făcut şi cu fructe precum rodia sau mandarina, prin compania lor, Wonderful Company.

Pentru a realiza acest lucru, compania a cumpărat terenuri întinse de plantaţii, locaţii pentru ambalare şi o instalaţie de prelucrare. În speranţa că va reuşi să reinventeze felul în care este perceput grapefruitul şi să vândă mari cantităţi consumatorilor, Wonderful Company a introdus noi metode de plantare şi tăiere a grapefruitului.

Sursa: ZF

Etichete: efecte adverse, grapefruit

0/3 COMENTARII
Violeta
04 Dec 22:56
+0
VOTURI
-0
Oferta de munca part-time extrem de serioasa si legala in toata tara!
Proiectul se lanseaza oficial, luna viitoare si international!! Primeste acum cursul gratuit si inscrie-te! Cere “ info ” la adresa de email: rosuvioleta2007@gmail.com
Rau
04 Dec 14:12
+0
VOTURI
-0
Dacă folosești pastile pentru reducerea colesterolului. Dar și merele devin periculoase dacă le iei cu acid sulfuric.
Bun
04 Dec 14:07
+0
VOTURI
-0
Un articol iar făcut prost de tot. De ce nu puneți mai bine poze cu pisici.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE